FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a făcut o analiză dură a parcursului în grupa de Conference League.
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a făcut o analiză dură a parcursului în grupa de Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 17:25 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 18:23

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a făcut o analiză dură a parcursului în grupa de Conference League. 

FCSB a încheiat pe ultima poziție în grupa B din Conference League, cu 18 goluri încasate, cea mai slabă defensivă dintre formațiile participante în competiție. 

Fanii nu s-au îngrămădit azi la case pentru biletele la FCSB - Rapid » Câte tichete s-au dat până acum
FCSB - RAPID
Fanii nu s-au îngrămădit azi la case pentru biletele la FCSB - Rapid » Câte tichete s-au dat până acum

Mihai Stoica, după parcursul în Conference League

„Ieri au venit să bifeze deplasarea asta, cu rezerve, dar lasă-ne să intrăm cu 0-0 în pauză! Apoi, intra Olaru, vedeam. Noi ne gândeam la meciul cu Rapid, care e mult mai important. Luăm doar prima parte a meciului, 1-0 din ofsaid, apoi o ocazie monumentală a noastră... 

În partea a doua am dat dovadă de imaturitate. Nu e normal ca un gol să te dea peste cap. Au fost unii jucători care n-ar fi trebuit să aibă nicio presiune la acest meci, era practic un amical. Dar nu au fost pregătiți mental. Așa am dat dovadă de imaturitate și la Londra. Am fost lamentabili în grupele de Conference League. Chiar dacă grupa noastră a fost mult peste celelalte. 

Am spus un lucru pe care îl susțin, dar și o mare prostie, că Silkeborg o va demola și pe Anderlecht. Mi-o asum. Se pare că fotbalul lor s-a terminat cu noi. Dacă știam ce va urma în viitor, jucam la pariuri și mă îmbogățeam.

Mai sunt unii care spun lucruri, apoi se fac că nu au spus-o. Nu! Am spus o prostie, nu e nici prima, nici ultima. Mi-o asum”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, deranjat de eșecul cu Universitatea Cluj

Mihai Stoica a criticat și prestația echipei sale în eșecul cu Universitatea Cluj, scor 1-2, în runda cu numărul 16 din Liga 1. 

„Să evoluezi atât de slab când te prezinți cu unii jucători care n-au jucat la 3 zile, asta e efectiv inexplicabil. Să întâlnești o echipă în criză și să joci atât de prost... datorită abnegației și valorii pe care o arată meci de meci Andre Compagno, puteam să ne întoarcem în meci. 

Universitatea a rămas în 10, s-a retras, dar am reușit să marcăm doar un gol pe final. Echipa a arătat prea rău la meciul ăla! Probabil de asta a decis și Dică să plece. A simțit că nu mai poate face nimic”, a remarcat Mihai Stoica la Orange Sport. 

VIDEO. Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

Cu 4 ani la FCSB, îl pune la colț pe Florinel Coman: „Ce căpitan e ăsta? Eu mă certam cu greii vestiarului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
iuflo
iuflo  •  05 Noiembrie 2022, 13:11

doar la "entitati" gen meme, badea, ciutacu, gadea, care reinventeaza limba romana poti auzi iesindu-le gugustiucii printre dinti cu expresii:... sunteti platiti din banii nostri sau ca acuma memeu cu "imi asum"!!! pai e normal lighioana ce esti ce ce scoti pe gura iti asumi chiar si prostiile adica mai ales acestea!!!!!

naxxar
naxxar  •  05 Noiembrie 2022, 10:17

Ești ceea ce spui.

eu_papillon
eu_papillon  •  05 Noiembrie 2022, 09:46

FCSB va cobori si mai jos! De fapt se si vad semnele prabusirii. Nu din cauza lotului care are jucatori de valoare , ci din cauza lipsei de profesionalism a stafului echipei .Cu citeva exceptii in decursul timpului FCSB nu a avut niciodata antrenori de marca. Nu ma intrebati care sunt aia pentru ca ei exista in interiorul campionatului. Atita vreme cit Gigi este ,,antrenor principal FCSB va tot cobori.Nu-i mare lucru sa impartaseasca soarta lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează