FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Replica lui Mihai Stoica după ironiile lui Rotaru: „Mi-au sărit sâmburii din gură când i-am citit declarațiile. Very funny”

Mihai Stoica (în stânga) și Mihai Rotaru
Mihai Stoica (în stânga) și Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 19:32 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 19:51

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, i-a răspuns lui Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea, care s-a amuzat astăzi pe seama situației de la clubul roș-albastru.

Întrebat despre situația de pe banca tehnică a celor de la FCSB, unde „principalul” Toni Petrea este pe picior de plecare, Mihai Rotaru a răspuns ironic, cu o trimitere la imixtiunea patronului Gigi Becali în viața echipei:

„A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, ați zis că au rămas fără antrenor”.

Rotaru a sugerat și că FCSB s-a păcălit cu transferul stoperului Joonas Tamm, pe care Craiova a refuzat să-l transfere deși a avut oportunitatea.

Mihai Stoica a răspuns ironiilor în cascadă ale lui Mihai Rotaru cu aceeași monedă.

Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!
CSU Craiova
Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!

Mihai Stoica îi răspunde lui Rotaru: „Foarte simpatic. Ne-a luat foarte mulți jucători”

„Very funny (n.r. - „foarte amuzant”, în traducere). Mâncam pepene, și când am citit asta, mi-au sărit toți sâmburii din gură. Noroc că nu înghit cu sâmburi cu tot. Foarte simpatic.

Îi mulțumesc în continuare că ni l-a lăsat pe Tamm. Repet, și o spun cu patos, ne-a «faultat» rău de tot. Ni i-a luat pe Bălașa, Alexandru Crețu, Găman. Ne-a luat foarte mulți jucători. 

Sau nu mai știu eu sigur cum a fost. Poate am vrut noi să scăpăm de anumiți jucători și i-a luat el. Nu mai știu, am și eu o pierdere de memorie...”, a răspuns MM, pe un ton ironic, la Orange Sport. 

„Mă gândeam că scrie la Gazeta Sporturilor”

În intervenția sa, Mihai Stoica a făcut o trimitere și la caseta tehnică din Gazeta Sporturilor pentru meciul Saburtalo - FCSB 1-0, în care Joonas Tamm a fost notat cu 3: 

„Nea Mihai (Rotaru) scrie la Gazeta Sporturilor? A, OK, a dat o declarație. Mă gândeam că scrie și la Gazeta Sporturilor și că el i-a pus nota 3 lui Tamm”.

VIDEO » Nu înțelege strategia celor de la FCSB: „Pentru ce odihnești jucători? Noi suntem mereu obosiți”

Mai multe știri din Liga 1: 

Atenție, imagini dure în Liga 1: hemoragie nazală și hematom pronunțat după o lovitură nesancționată de arbitri

CSU Craiova pune presiune pe Laszlo Balint, după startul fals de sezon: „Nu are altă variantă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
doritor
doritor  •  26 Iulie 2022, 15:17

Dle MM,esti sigur ca ti-au sarit toti samburii din gura ?? Intreb ca vad ca ai capul ca o lubenita. O fi dat rasad vreunul ramas pe acolo!! Poate o ai de cand ai absolvit Universitatea cu profil specific de la Dabuleni!!!

romeverest
romeverest  •  26 Iulie 2022, 10:54

Reactia lui Rotaru a fost geniala !! Trebuia ca MM, in calitatea sa de angajat model al pipereanului, cu toate ca lumea cunoate faptul ca nu mai reprezinta mare lucru la acest club, sa intervina si el cu o replica banala !!

brera30
brera30  •  26 Iulie 2022, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează