FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI CSA - FCSB

Mihai Stoica, reacție rapidă, după ce Răzvan Lucescu s-a pronunțat în privința palmaresului Stelei: „Să nu se enerveze «pițigoiul»”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 20:33 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 21:18

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat pe Facebook, la scurt timp după ce Răzvan Lucescu (51 de ani), antrenorul lui Al Hilal, a oferit o poziție tranșantă în războiul dintre CSA și FCSB privind palmaresul Stelei.

Oficialul FCSB-ului și-a arătat recunoștința față de opinia lui Răzvan Lucescu, dar a inserat și o ironie, destinatarul fiind, cel mai probabil, Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, unul dintre pionii importanți ai bătăliilor purtate în instanță în ultimii ani. 

„Respect, Răzvan Lucescu. P.S. Să nu se enerveze pițigoiul, n-are rost”, a scris MM pe Facebook.

Mihai Stoica, reacție rapidă, după ce Răzvan Lucescu s-a pronunțat în privința palmaresului Stelei: „Să nu se enerveze «pițigoiul»”

Ce spusese Răzvan Lucescu: „E clar, Steaua e în Liga 1”

„Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a luat clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturi, în Cupa UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea. Becali, prin ce a făcut la Steaua, a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali. Răzan Lucescu jr., la Radio Sport 1

  • CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul CSA Steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Ce are FCSB: 

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO Fiscul german i-a blocat 300.000 de euro lui Dorinel Munteanu! "Eu am jucat la Steaua, nu la FCSB!"

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Cine e noul fotbalist de la FCSB: „Extraordinar băiat! Se poate impune ca titular”

Rădoi, sfătuit de un fost selecționer » Răzvan Lucescu: „Mirel trebuie să înțeleagă asta” + Marea problemă a fotbalistului român: „Asta ne lipsește”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
steauaeuna
steauaeuna  •  30 Noiembrie 2020, 19:15
Postat de talpaiadului pe 30 Noiembrie 2020, 04:07

FCSB a fost infiintata in 2003, iar CSA Steaua in 2017. Steaua Bucuresti a fost infiintata in 1947 si a trecut in nefiinta in 2003.

Cezare, baiat mic si prost, unde ai fost pana acum ? Suporterii, ,, oamenii de rand,, au decretat in proportie de 90 la suta. STEAUA ESTE STEAUA DIN LIGA 1, STEAUA LUI BECALI, STEAUA CEA ADEVARATA. Ce nu intelegi, frustratule ???

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  30 Noiembrie 2020, 08:52

Toata suflarea fotbalisticã stie ca judecatorii care i-au dat castig de cauza lui Talpan au intrat în puscarie. S-a dovedit a fi corupti . Stie toata lumea ca evaluatoarea brandului "Steaua" a fost arestata ... (nu stiu unde se afla acum ca nu m-a mai interesat persoana ei) ... "UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE" sectia de fotbal a CSA ... S-A ÎNFIINTAT ÎN 21 APRILIE 2017 (CERTIFICAT IN MONITORUL OFICIAL) . Stie toata lumea ca fosta STEAUA BUCURESTI , actuala FCSB nu a retrogradat niciodata din LIGA 1 , intr-o liga inferioara LIGII 1 , din 1947 - prezent ! STIE TOATA LUMEA CA UEFA considera "STEAUA" actuala FCSB !

standart
standart  •  30 Noiembrie 2020, 07:28

Stai așa! Avem de-a face cu o nouă specie: pițigoiul cu epoleți, pleșuv de la caschetă! Admirat de bolșevici, trăiește prin birourile cazărmilor și va fi protejat cu o pensie specială fiindcă plimbă hârtii.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează