FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Numărul doi din FRF s-a pronunțat în cazul Pintilii înaintea Comisiei de Disciplină: „I-am zis și lui Burchel: «Domnule, închidem subiectul!»”

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 12:41 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 13:12

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, s-a pronunțat în cazul Mihai Pintilii, înainte ca membrii Comisiei de Disciplină să ia o decizie.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, i-a făcut plângere lui Mihai Pintilii, numit antrenor la FCSB deși nu are licență, iar pe 23 ianuarie Comisia de Disciplină a amânat cazul pentru 30 ianuarie.

Maria Boldor, bronz la Mondialele din 2022, depistată dopată la proba A! » GSP a aflat substanța + Reacția CSA Steaua
DOPAJ
Maria Boldor, bronz la Mondialele din 2022, depistată dopată la proba A! » GSP a aflat substanța + Reacția CSA Steaua

Mihai Stoichiță se pronunță în cazul Pintilii: „Nu a încălcat nicio lege”

Întrebat despre situația lui Pintilii, trecut ca delegat a clubului, Mihai Stoichiță s-a pronunțat înaintea unui verdict al Comisiei de Disciplină.

„Asta e situația actuală a antrenorului român, potrivit legilor în vigoare, legile țării și legile UEFA. Nu cred că mai are sens să discutăm. Am vorbit și cu Burchel și i-am zis «Domnule, închidem subiectul! Respectăm legile». 

Am fost la Sibiu (n.r- la Hermansntadt - FCSB 0-1) și nu m-am uitat doar la meci, ci și la banca de rezerve a Stelei. Cei de acolo nu au încălcat nicio prevedere. Pintilii nu s-a ridicat de pe bancă decât atunci când a făcut schimbare, conform fișei postului. Strizu a dat indicațiile. Ce pot să spun? Nu ai ce să faci. 

În momentul în care se încalcă aceste legi și iese Mihai și dă indicații, atunci este pasibil de pedeapsă. Dar dacă nu face treaba asta? Ce face el e conform fișei postului. 

Nu e vorba că-l apăr... Am vorbit cu Pintilii, cu Croitoru și Prepeliță. Am încercat să le explic că nu se mai poate fără școală. Sunt legi date de UEFA și de statul român, nu de mine sau de Burchel. Treaba lui Burchel este să reglementeze licențele. Asta ne interesează pe noi, să reglementăm licențele pe care UEFA ne obligă să le folosim la încadrarea unui antrenor la o echipă profesionistă” a spus Mihai Stoichiță la Orange Sport.

După declarația lui Mihai Stoichiță, Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderatorul emisiunii a adăugat: „Știți de ce nu mi se pare corectă poziția lui Stoichiță? Pentru că el este practic numărul 2 în Federație. S-a exprimat în acest interviu în mod clar dacă Pintilii e vinovat sau nu? A spus că nu e vinovat. 

A spus că a fost la meci și că nu l-a văzut că nu a dat indicații. S-a exprimat. Există o judecată în curs, la o Comisie a Federației? E corect ca tu, un înalt oficial al Federației, se te pronunți? Nu spun dacă are sau nu are dreptate. Nu influențează Comisia? De ce dă această declarație? E corect ca un oficial al FRF să se pronunți atât timp cât e o judecată în curs? Nu mi se pare deloc corect”.

„Ce spune Stoichiță nu are nicio legătură cu se va întâmpla la Comisie”, a spus MM Stoica, managerul general al FCSB.

VIDEO Totul despre FCSB - Farul 

Citește și:

Gigi Becali revine în forță la butoane » 4 schimbări în primul „11” pentru meciul cu Farul, dintre care 3 dictate de patronul FCSB

Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
Moshu
Moshu  •  27 Ianuarie 2023, 09:59
Postat de johny2003 pe 27 Ianuarie 2023, 08:33

Mosule!!! Ce-ai facut bre acolo?! Ai fost vulgar sau jignitor?!

Haha,iti ziceam sa nu te introduci in discutii care nu te privesc ! Dar in propozitia de inceput ziceam ca esti prea tinar sa intelegi moshii si pentru asta folosem o expresie romaneasca legata de un produs alimentar ! Dar era si o referire la un maare producator roman al acelui aliment si....deduci si singur sper,,,ca sa nu-mi mai dea stelutze !

johny2003
johny2003  •  27 Ianuarie 2023, 08:33
Postat de Moshu pe 26 Ianuarie 2023, 20:03

***

Mosule!!! Ce-ai facut bre acolo?! Ai fost vulgar sau jignitor?!

Moshu
Moshu  •  26 Ianuarie 2023, 20:03
Postat de johny2003 pe 26 Ianuarie 2023, 19:38

Asa sunt Mosii de iarna...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează