FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Un antrenor din Liga 1 intră la discuțiile decisive cu finanțatorul: „Vom vorbi zilele viitoare, e normal”

FOTO: Ionuț Tabultoc +12   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 20:42 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 20:42

FC Botoșani și U Cluj au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. Mihai Teja (44 de ani), antrenorul clubului moldovean, a transmis că va purta o discuție decisivă cu finanțatorul Valeriu Iftime. 

FC Botoșani a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă. Mihai Teja este conștient că postul îi este amenințat și a transmis că va purta o discuție lămuritoare cu finanțatorul Valeriu Iftime.

Mihai Stoica, emoții mari la FCSB - FC Argeș: „Nu am trăit niciodată asta!” + titularul cu probleme medicale: „Nu trebuia să joace!”
FCSB - FC Argeș 3-2
Mihai Stoica, emoții mari la FCSB - FC Argeș: „Nu am trăit niciodată asta!” + titularul cu probleme medicale: „Nu trebuia să joace!”

Mihai Teja, după FC Botoșani - U Cluj 

„Ne doream să câștigăm acest meci, din păcate nu am reușit. Jucătorii au avut o atitudine bună, poate n-am avut ocazii extraordinare, dar a fost un meci în care s-a alergat mult. Am dat un gol, nu am reușit să securizăm poarta”, a spus Mihai Teja, despre remiza cu U Cluj. 

Valeriu Iftime i-ar fi transmis lui Mihai Teja un nou ultimatum, victoria fiind obligatorie în deplasarea cu Rapid. Antrenorul lui FC Botoșani a comentat situația: „Vedem. Dacă stai să asculți fiecare spectator... E normal ca lumea să fie nemulțumită. Când nu sunt rezultate, e normal ca lumea să își exprime necazul sau bucuria. Vom vorbi cu conducerea săptămâna aceasta. Cu siguranță vor exista niște discuții”. 

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Decizia lui Becali, după meciul de aseară » Cum va arăta cuplul de fundași centrali

VIDEO + FOTO Investiția lui Dan Șucu e gata » Baza de 5,5 milioane de euro a Rapidului poate fi folosită la un an de la începerea lucrărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close