FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Mihai Teja, după eșecul cu FCSB: „Am jucat de la egal la egal cu Steaua”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 22:57

Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, își laudă jucătorii, deși echipa sa a pierdut meciul cu FCSB, scor 1-2.

„Îmi pare rău pentru jucători, îmi pare rău pentru că puteam scoate un egal. Am stat foarte bine în teren. Vreau să-i felicit pe băieți, au depus un efort considerabil. Am avut ocazii de a marca. Dacă la fiecare meci vom avea atitudinea asta, cu siguranță vom fi mai sus. 

Trebuie mai mare atenție în suprafața de pedeapsă. Încercăm să evităm și aceste erori și să nu mai facem penalty-uri. Azi mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Am jucat de la egal la egal cu Steaua, deși ne-au lipsit mulți jucători”, a declarat Mihai Teja la Look Sport.

„Eu încerc să muncesc la fiecare antrenament și să arătăm cât mai bine. Ne pare rău că n-am luat puncte. Am acumulat la început, apoi am stagnat. Mi-aș fi dorit să jucăm prost și să câștigăm”
Mihai Teja

Vezi și:

Bogdan Vintilă, dezvăluiri din vestiar: „Le-am spus asta fundașilor și, din păcate, am avut dreptate” + „Vreau să pregătesc niște surprize”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  04 Decembrie 2019, 14:09
Postat de catalynn pe 04 Decembrie 2019, 11:00

Ieri Teja și-a justificat salariul primit la FC fcsb, ba mai mult, i-a oferit ciobanului și un bonus: a mințit ca a jucat cu Steaua! Nu bai Teja, te-ai prefăcut ca joci cu FC fcsb, Steaua are azi meci in Ghencea cu FC Asalt contând pt Cupa României faza municipală.

Încă o dovada, deși nu mai era nevoie, de primitivism, de noapte polară a minții, celor care încearcă disperați sa nege o realitate Steaua=FCSB=Steaua! S-au adunat sărmanii cu duhul la chemarea CSA, cazarma sinistra a armatei, creație odioasa a trupelor sovietice! care încearcă sa ne păcălească si s continue sa căpușeze sportul românesc in folosul unor lenesi cu grade adăpostiți la loc călduț in CSA. Ceea ce frapează la acești aplaudaci nătângi ai unei creatii bolșevice este faptul ca nu vor sa vadă și sa înțeleagă ca in nicio țara UE nu mai exista odioasele cluburi militarizate CSA și Dinamo, in sportul profesionist! Doar România este excepția și din cauza unor rătăciți precum catalynn, rjka, etc! Lamentabil, rușinos, respingător!

magic4ever
magic4ever  •  04 Decembrie 2019, 11:27

Meciul Iasi FCSB a fost rezolvat recent de Becali dupa transferurile lui Târnovanu şi pe Tănasă...in contul acestor transferuri au intrat si cele 3 puncte, cei de la Iasi au mari probleme cu banii...

catalynn
catalynn  •  04 Decembrie 2019, 11:00

Ieri Teja și-a justificat salariul primit la FC fcsb, ba mai mult, i-a oferit ciobanului și un bonus: a mințit ca a jucat cu Steaua! Nu bai Teja, te-ai prefăcut ca joci cu FC fcsb, Steaua are azi meci in Ghencea cu FC Asalt contând pt Cupa României faza municipală.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează