FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - FCSB 1-1

Miculescu a marcat primul gol la FCSB, dar nu l-a convins pe Ilie Dumitrescu: „Trebuie să înțeleagă asta”

David Miculescu/ foto Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
David Miculescu/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 23:30 / Actualizat sambata, 06 august 2022 23:40

Ilie Dumitrescu, fostul internațional, a analizat prestația lui David Miculescu în remiza dintre FCSB și CS Mioveni, scor 1-1, din etapa a patra a Superligii.

La primul meci în campionat pentru FCSB, Miculescu a marcat și primul gol în tricoul vicecampioanei. El a egalat scorul în minutul 78, cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Darius Olaru.

Primele informații despre accidentarea lui Ovidiu Popescu » Scenariu horror: ar putea lipsi până în martie 2023
CS Mioveni - FCSB 1-1
Primele informații despre accidentarea lui Ovidiu Popescu » Scenariu horror: ar putea lipsi până în martie 2023

Ilie Dumitrescu: „Miculescu trebuie să își asume mai multe”

Fostul atacant al Stelei consideră că extrema venită de la UTA ar trebui să se implice mai mult în joc și să devină unul dintre liderii echipei.

„Miculescu ar trebui să înțeleagă că trebuie să-și asume mai mult, să intre mai mult în combinații. Trebuie să ia tricoul de lider. El are calitate, are tehnică în regim de viteză, dar trebuie să fie mai mult în joc”, a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

David Miculescu: „Am avut posesie, dar s-au apărat cu toată echipa”

La finalul meciului de la Mioveni, Miculescu a fost dezamăgit pentru rezultat, dar optimist cu privire la returul cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar al Conference League (1-0 în tur).

„Sunt bucuros că am reușit să înscriu, dar trist că nu am luat cele 3 puncte. Am venit la Steaua să ne batem la victorie în fiecare meci. Am luat doar un punct și ne gândim acum la meciul următor. Suntem optimiști, mai ales că i-am bătut și avem șanse să ne calificăm. 

Am avut posesie, dar s-au apărat cu toată echipa. Nu știu ce am greșit, Mister va analiza. Sper să ne revenim din etapa viitoare”, a declarat Miculescu.

+29 FOTO

Radu Boboc a debutat la FCSB: „Trebuie să ne revenim și să ne calificăm în play-off-ul Conference League”

Citește și alte știri despre FCSB:

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

Ce a remarcat Cristi Dulca în primul meci al fiului său la FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mattia.montini
mattia.montini  •  07 August 2022, 02:38

Miculescu trebuie sa inteleaga ca Mr Ilie l-a laudat in contul unei vechi si trainice ***. S-a intamplat sa fie el, puteau fi, la fel de bine, iarba calcata de voievod cu pantofii cu ciucurei sau aerul caruia i se face onoarea de a fi respirat de d-l Becali. Acum, lui Miculescowski nu ii mai ramane decat sa se ridice la inaltimea ovatiilor analistilor de la digi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează