FOTBAL  »  Superliga  »  

Mircea Rednic ar putea investi la Poli Iași: „L-am invitat să ni se alăture!”

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 09:48

Mircea Rednic (57 de ani) a asistat la meciul dintre Poli Iași și Chindia Tîrgoviște, scor 2-2. Oficialii ieșeni încearcă să îl convingă pe fostul antrenor dinamovist să investească la Politehnica, echipă antrenată în prezent de Mihai Teja. 

Mircea Rednic a fost în centrul atenției în Copou. Camerele televiziunilor l-au urmărit pe întreaga durată a partidei, dar motivul prezenței sale a fost dezvăluit abia după meci.

„Domnul Rednic ne-a anunțat de joi că vrea să vină la meci. Știind că a avut discuții privind preluarea lui Dinamo și că a declarat că și-ar dori să investească la un club de fotbal, l-am invitat să ni se alăture. Aici ar avea condiții optime de lucru: liniște, sprijin, echipă frumoasă, public cald. Vom vedea dacă se va concretiza vreo colaborare”, a declarat președintele Consiliului Director al Politehnicii, Leonida Antohi. 

VEZI ȘI:

Cosmin Matei la Viitorul! Pus pe hold de Dinamo, mijlocașul va semna cu echipa lui Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  24 August 2019, 14:18

S-a tot laudat ca Teja a fost elevul lui!Dar acum,nu e exclus sa fi venit sa "ia notite",cum e cu antrenoratul!Pentru ca Rednic a dovedit ca e depasit,iar Teja a dovedit ca le are!

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  24 August 2019, 13:36

apucati-va de altceva,ca nu le aveti cu jurnalismul adevarat..ma mir ca lui Tolontan nu ii este rusine cu ce a lasat,dar vazand ca face si ce scrie acum,poate asta este adevarul..mare minune sa nu se intample ca si cu Prosport..bafta

raikkonen81
raikkonen81  •  24 August 2019, 13:32

Strambul nu investeste! El doar capuseaza!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează