FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

Ultimele detalii de la Dinamo » Măsura disperată a lui Rednic: ce le-a promis jucătorilor dacă înving FCU Craiova

Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images
Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 14:16 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 14:55

În încercarea de a-i face pe jucători să se concentreze asupra meciului cu FCU Craiova, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a efectuat antrenamente zilnic în această săptămână.

  • Dinamo o întâlnește pe FCU Craiova în această seară, de la ora 20:30. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Fără victorie în meci oficial de la revenirea pe banca lui Dinamo, Mircea Rednic ia măsuri extreme pentru a-i „monta” pe fotbaliștii alb-roșii. Pentru ca jucătorii să se prezinte în cea mai bună formă împotriva nou-promovatei FCU Craiova, „Puriul” a ținut antrenamente zilnic în această săptămână.

Joi seara, la antrenament a participat și un fost jucător al lui Dinamo, Giani Kiriță, care și-a făcut apariția la Săftica cu scopul de a-i motiva pe jucători.

Mircea Rednic le-a promis jucătorilor liber sâmbătă seara și duminică 

Pentru a-i convinge pe jucători să tragă tare de la antrenamente, Rednic i-a anunțat pe aceștia că vor avea liber sâmbătă după-amiaza, după ședința de refacere de dimineață, plus toată ziua de duminică, astfel încât aceștia să-și revină după o săptămână istovitoare.

În altă ordine de idei, Rednic l-a reprimit în lot pe Andrei Radu, care etapa trecută, la 1-2 cu FC Voluntari, a fost doar spectator. Radu e luat în calcul de antrenor pentru postul de fundaș dreapta, dar este de așteptat ca Petar Gluhakovic, care a avut o prestație slabă împotriva ilfovenilor, să joace din primul minut și în această seară.

Jucătorii lui Dinamo care nu vor face parte din lot cu FCU Craiova

Mircea Rednic a păstrat 21 de jucători în lotul lărgit pentru meciul cu Dinamo. Accidentați, „închizătorul” Michel Espinosa și stoperul Cătălin Carp lipsesc, la fel cum se întâmplă și cu Steliano Filip, Andreas Mihaiu, Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Valentin Borcea, care nu fac parte din lot din motive tehnice.

Dinamo este penultima echipă din Liga 1, cu doar 8 puncte acumulate în 16 etape. „Câinii roșii” au cel mai mare număr de eșecuri, 12, la egalitate cu „lanterna roșie” Academica Clinceni. Adversara de astăzi, FCU Craiova, nu stă mult mai bine. Oltenii sunt pe 14, doar un loc deasupra lui Dinamo, cu 14 puncte și fără victorie de 3 etape.

VIDEO » Mircea Rednic, nemulțumit de activitatea DDB: „N-am avut bani pentru deplasări”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Din ciudățeniile Ligii 1 » Mircea Rednic le-a fost în vară impresar, acum e adversar

Mircea Rednic l-a pus la punct pe Steliano Filip: „Mă încurca, da. El s-a născut titular...”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  27 Noiembrie 2021, 02:58

Rednic a ținut antrenamente zilnice pentru ca jucătorii să se prezinte în forma cea mai bună la meciul cu FCU Craiova? Dar nu ar trebui ca orice echipă profesionistă să țină antrenamente în fiecare zi?

310780789769068
Doru Constantin  •  26 Noiembrie 2021, 20:59

Atata timp cat au asa antrenor cu performante slabe la Iasi si la viitorul ,cu jucatori apatici si fara chef de performanta echipa se intrepta intr-o veselie spre B sau si mai bine spre desfintare.Succes.!!!

reteleanu
reteleanu  •  26 Noiembrie 2021, 15:58

hai sa vedem la ce folosesc metodele intensive. parca vad ca iau bataie si de la mititica.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează