FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, gata să revină la Dinamo » Promisiunea care îi va extazia pe fani: „Mă întorc!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 17:10

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul plecat cu scandal de la Dinamo la începutul acestei veri, garantează că va reveni la un moment dat în „Ștefan cel Mare”, loc unde rămâne în continuare un personaj extrem de apreciat de suporteri. 

Dinamo este echipa mea de suflet, m-aş întoarce oricând. Şi o să mă întorc. Important e să câştige meciul care urmează, apoi sunt sigur că totul se va schimba în bine. 

Le doresc din suflet asta, chiar dacă au fost ceva probleme, care nu au pornit de la mine, eu iubesc foarte mult Dinamo şi îmi doresc ca Dinamo să îşi revină”, a mărturisit „Puriul”, potrivit TV Telekom Sport. 

Mircea Rednic a antrenat la Dinamo în patru rânduri, ultima oară în sezonul trecut, când prezența sa pe bancă a coincis cu cea mai proastă clasare din istorie, locul 3 în play-out. A plecat de la echipă înainte de startul acestui sezon, după un scandal cu Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu. 

„Strâmbul” a încercat în mai multe rânduri să preia și o parte din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, dar tratativele s-au împotmolit de fiecare dată. 

Vezi și: 

Mircea Rednic ar putea investi la Poli Iași: „L-am invitat să ni se alăture!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
clausor7
clausor7  •  25 August 2019, 13:39

Telenovela continua.....Rednic is back...acuma nu mai cumpara clubul, vrea sa il închirieze un an, să facă un banut saracu

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  25 August 2019, 09:53

1 cind gindesti prost nu ai ce primi decit pe masura. sentintele din presa ajunsa tribunal de sentinte unde cel ce face cartile isi da dreptate si impune dreptatea lui este la moda in romanica. si este nociv ceea ce se intimpla. un adevar spus pe jumate nu mai este adevar. cind faci judecati simple asa cum se intimpla recent cu ocazia lui 23 august ca si ca...uitindu-se de lovitura de stat aplicata unui erou roman elogiat de multi intelectuali ba chiar si de ceausescu care l-a numit "invingatorul moral" si deformind istoria este total catastrofal. nu poti veni sa il ridici pe rege la nu stiu ce rang cind primeste apoi distinctii de la rusi ba chiar recent in ultimul deceniu nefacind decit sa ateste comunismul adus derusi romaniei este regretabil. ma indepartez de subiect dar tatuca lui Mihai a renuntat la tron pe Antonescu l-au scos de la inchisoare si i-au dat tara pe mina cind nimeni nu a dorit asta . oricum am platit la rusi 20 de ani si asta regele Mihai cel cu pensie viajera de la comunisti a uitat. Astea fiind spuse cum sa mai vezi dreptate in tara pe cind care mai de care doreste singe si rautati? Revenind la Rednic trebuie stat strimb si judecat drept. A fost dat afara de NEgoiga pe cind trupa mergea foarte bine. A venit sa salveze pe cind nici *** nu se baga nefiind bani nefiind stadion si performanta in miinile acestu Negoita care a trecut pe un coafez ca cel ce are actiunile clubului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  25 August 2019, 09:53

2. rednic a facut tot ce i-a stat in putinta sa aduca echipa la un nivel decent. Era constient ca jucatorii nu sint cei care trebuie dar facea un compromise folosind banii lui sim ai apoi sa le inspire o stare de echipa pentru ca aceasta stare era importanta la dynamo nu individualitatile. A scos bani din buzuar a imprumitat clubul si a adus jucatorii care a crezut ca pot face ceva. Te poti insela si priviti la becali cite prostii face doar ca are bani si isi permite sa riste. Rednic trbuie vaut ca si andone ca fosti dinamovisti care mor cu acest nume in suflet si pot face orice pentru acest club. Sint convins ca rednic este cel mai potrivit si ca a avut intentii bune sa cumpere dar nimeni nu se baga pe cind ministerul de interne este o pacoste care face afaceri paguboase si interesele sint cele care sint lasind acest club de izbeliste. Azi este ceva dar in septembrie clubul va fi cumparat de altcineva si cred ca atunci rednic va reveni pentru ca cehul are internii bune dar sint prea multe probleme la club care pe el ca merceenar nu -l intereseaza nu sufera ca un diamovist pur singe. Sa speram ca echipa isi va reveni si in curind rednic sa revina pentru ca este singurul care stie ce trebuie la dynamo . echipa isi va reveni sis int convins de asta . in rest birfele si prostiile cu jucatorii adusi uitind ca nu au fost bani ca asta este posibilitatea adica daca nu poti cumpara aur poti lua arama oricum mai bine decit tinichele. Aferim rednic

Vezi toate comentariile (22)
Comentează