FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU EXCLUSIV

VIDEO EXLUSIV „Uite, fac acum un pariu” » Mircea Sandu i-a anunțat candidatura lui Marica: „Se pricepe la afaceri, stă bine și cu prosopul. Ha, ha, ha!”

Articol de , , , - Publicat marti, 25 octombrie 2022 15:08 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 16:07

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre viitoarele alegeri pentru șefia fotbalului românesc, care vor avea loc în 2026.

După ce Răzvan Burleanu nu a avut rival la alegerile din primăvară, câștigând cu unanimitate de voturi, Mircea Sandu e sigur că la următoarele alegeri șeful FRF va avea un rival: pe Ciprian Marica.

Mircea Sandu l-a lăudat pe fostul atacant, dar a făcut și o glumă pe seama lui Marica, amintind de episodul petrecut la Cluj, în 2019. Atunci, Ciprian a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu amanta sa, fiind filmat la bustul gol, acoperit doar cu un prosop.

VIDEO Mircea Sandu îl vede pe Marica un posibil rival pentru Burleanu: „Stă bine cu afacerile, dar și cu prosopul. Ha, ha, ha!"

„La Federație să aducem unul din Spania. Ce, la handbal n-avem din Spania? Glumesc, chiar trebuie să găsim un fost jucător, un om inteligent, care are experiență și performanță și să-l sprijinim”, spune Sandu.

- Președinte al țării avem deja. 
 - Ha, ha, ha! La Federație să aducem unul din Spania. Ce, la handbal n-avem din Spania? Glumesc, chiar trebuie să găsim un fost jucător, un om inteligent, care are experiență și performanță și să-l sprijinim.  

- Totuși...  
- Uite, Marica! Bă Marica, de ce nu candidezi, mă?! Du-te, bă, la bătaie! Sau ți se interzice? Uite, fac acum un pariu. Marica la primele alegeri candidează. E un om realizat, inteligent, are experiență sportivă cât cuprinde. Are 40 de ani, de ce să nu candideze? E un om de afaceri.  

- Știți mai bine decât oricine că oamenii sunt mereu recunoscători președintelui în funcție.  
- Știți care e problema? Când se dă semnalul nici nu mai e nevoie de candidatură. 

- Doar pe Marica îl vedeți?  
- Acum mi-a venit în minte numele lui. El vine din fotbal. Îi stau bine afacerile, stă bine cu prosopul! Ha, ha, ha!  

- Poate d-asta nu candidează?  
- Nu e ceva rău. E ceva rău că a făcut o trădare în familie.  

- E ceva imoral, nu ilegal. 
 - Nu imoral, e un pic infantil. El putea să facă și să nu știe nici vântul, nici pământul. Dar el nu e infantil. Îl mai văd pe Ilie Dumitrescu toată ziua-bună ziua pe la televizor. Foarte bine că învață lumea. Dar mai departe? Stelică e un om extraordinar, excepțional. Când spune ceva o face calculat și corect. Păi, bă oameni buni, de ce nu vreți să conduceți fotbalul? Să vă faceți o altă carte de vizită, alta decât cea de fotbalist. 

Citește și: 

Patronul de club pe care Mircea Sandu îl vrea șef la FRF: „Nu cred că l-au băgat Serviciile. De un astfel de om e nevoie”

Cu cine se luptă Croitoru pentru postul de „principal” al echipei din Liga 1 » Plan fantezist al sponsorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Octombrie 2022, 11:05

Ce comentarii gregare are Nasul

mafa
mafa  •  25 Octombrie 2022, 18:10

In conducerea frf-ului, scriu cu litera mica pentru ca sunt 0, barat, trebuie sa vina o persoana ,onesta,nepatata, cinstita ...Ilie Dumitrescu !!...nici un fotbalist, in activ sau cu ghetele-n cui, nu face reclamea la jocurile de noroc, din respect, pentru cei dependenti de asta... ca sa nu mai vorbim de prosopel.

Danpinalty
Danpinalty  •  25 Octombrie 2022, 18:02

La cum arata fotbalul romanesc, un individ fara busola morala care nu poate sa si-o tina in pantaloni ar fi perfect. Daca e si putin lgbt, deja vin alde Lineker sa-l sustina

Vezi toate comentariile (5)
Comentează