FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

Mirel Rădoi, reverență în fața lui Dan Petrescu și a CFR-ului înainte de meciul direct: „Cel mai bun lot și antrenor foarte valoros”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 16:18 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 16:37

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a prefațat meciul cu CFR Cluj de duminică, 11 septembrie, din etapa 10 a noului sezon de SuperLigă.

Duminică seara, de la ora 21:30, CFR Cluj, locul 7 în acest sezon de SuperLigă, va primi vizita celor de la CS Universitatea, ocupanta locului 5.

„O să întâlnim un adversar foarte bun, campioana ultimilor 5 ani, o echipă foarte bine organizată defensiv, care nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România în ultimii 5 ani și cel mai bun lot.

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului. Îi respectăm pe Dan Petrescu și CFR Cluj, dar respectul trebuie să se oprească la începutul partidei”, a afirmat înaintea meciului Mirel Rădoi, antrenorul alb-albaștrilor.

Dică a prăbușit FCSB la Londra » Decizia care a schimbat soarta meciului cu West Ham
West Ham - FCSB 3-1
Dică a prăbușit FCSB la Londra » Decizia care a schimbat soarta meciului cu West Ham

Mirel Rădoi, înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova: „Dan Petrescu este un antrenor foarte valoros”

Ulterior, Rădoi a evidențiat valoarea lotului echipei din Gruia și faptul că Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, poate „jongla” cu echipele de start de la meciurile de campionat la cele europene.

„CFR Cluj are două echipe și jumătate. În ultima perioadă au jucat cu un prim 11 în Europa, dintre care am regăsit minimum 4 jucători și în campionat.

Cred că vom întâlni o parte dintre cei care au jucat aseară, dar și jucători diferiți. Mă refer la Mario Camora, Deac, poate chiar Burcă. Nu cred că va schimba nici portarul. Ar putea păstra 3-4 titulari, dar așa cum ne-a obișnuit Dan Petrescu, el nu are titulari, nu are rezerve.

Bine, pot apărea schimbări și în sistemul de joc, poate un 4-3-3. Dan Petrescu este un antrenor foarte valoros din acest punct de vedere, știe să pună accent pe organizarea defensivă și poate schimba cu ușurință sistemul de la un meci la altul”, a adăugat Rădoi.

Pe ce jucători nu se va putea baza antrenorul Craiovei? „Elvir Koljic, Raul Silva și Baiaram sunt în afara lotului. Ante Roguljic a revenit. Am avut ceva probleme și cu Andrei Ivan, dar la ora meciului cred că doar cei 3 vor avea probleme. Martic e și el mai bine, după lovitura încasată la ultima partidă”. 

A fost o săptămână mai grea, au simțit-o și băieții. I-am încărcat puțin, dar trebuie să se obișnuiască. Antrenamentele vor fi din ce în ce mai grele, mai lungi. Avem perioade când joacă echipa națională sau se întrerupe campionatul pentru Cupa Mondială și trebuie să întreținem ceea ce au făcut în vară.

- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Întâlnim campioana din ultimii ani, știm bine ce joacă această echipă. Au același antrenor, aceeași filosofie. Va fi un meci dur, cu multe contacte, ne așteptăm la asta din partea lor. Sperăm să punem în practică ce am exersat și să ne întoarcem cu 3 puncte de la Cluj.

- Bogdan Mitrea, CSU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente » Cum arată tricourile de joc

Becali și Dică au hotărât: două vedete de la FCSB, sacrificate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  09 Septembrie 2022, 23:18

Haha... Radoi i-a plagiat discursul lui Dan Petrescu :))))))

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Septembrie 2022, 21:52

Lupta Stiinta,avem nevoie de cele 3 puncte!

legio.sud
legio.sud  •  09 Septembrie 2022, 21:41
Postat de TIborSzoltan pe 09 Septembrie 2022, 20:24

Hai Stiintaaaaa

Ole , ole , ole !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează