FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-1

EXCLUSIV / UPDATE Pe cine vrea Bogdan Bălănescu în locul lui Mihalcea » Propunerea i-a revoltat pe fani, care îi cer DEMISIA!

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 22:09 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 01:31

Luni va fi o zi decisivă pentru Adi Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo. Șefii formației din Ștefan cel Mare vor lua o hotărâre privind eventuala demitere a tehnicianului.

  • Dinamo a remizat în ultimul meci din play-out-ul Ligii 1, 1-1 cu Poli Iași
  • În continuare, „câinii” sunt pe o poziție retrogradabilă în clasament

UPDATE, ORA 23:30

Din informațiile GSP.ro, Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, l-a propus pentru postul de antrenor pe Florin Bratu, în prezent tehnicianul Chiajnei. Fanii din programul DDB au fost complet nemulțumiți de numele înaintat de Bălănescu și i-au cerut demisia acestuia!

La această oră, se mai discută cu Liviu Ciobotariu și Flavius Stoican, dar se ia în calcul și posibilitatea ca Ion Marin și Cornel Țâlnar să fie noii consilieri ai lui Adi Mihalcea.

Știrea inițială

Chiar și suporterii-acționari din programul DDB vor să vadă în această seară dacă reușesc să convingă un tehnician să preia echipa. Fanii „câinilor” consideră necesar un șoc la echipă. 

DINAMO. Urmează ziua decisivă pentru Adi Mihalcea

Mircea Rednic, favoritul fanilor, nu va pleca acum de la Iași. O variantă pentru dinamoviști este Viorel Moldovan, ultima dată la Chindia Târgoviște, care e liber de contract. Numai că fostul golgeter al echipei naționale nu este convins că el ar fi omul potrivit pentru alb-roșii.

Alte soluții viabile sunt reprezentate de Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar. Până în acest moment, conducerea lui Dinamo nu a luat o decizie.

Rezultatele lui Adi Mihalcea la Dinamo:

  • 1-3 vs. Sepsi (L1) 
  • 0-3 vs. FCSB (Cupă) 
  • 0-1 vs. Voluntari (L1) 
  • 0-1 vs. Viitorul (L1) 
  • 3-1 vs. Clinceni (L1) 
  • 0-1 vs. FCSB (Cupă) 
  • 1-1 vs. Poli Iași (L1)

FOTO Cele mai tari imagini din partida Dinamo - Poli Iași 1-1

+18 FOTO

VIDEO Conferință de presă Adi Mihalcea, după Dinamo - Poli Iași 1-1

Imediat după meciul cu moldovenii, Mihalcea a criticat în termeni duri evoluția jucătorilor săi, în premieră de la numirea la echipă, dar a precizat totuși că nu va demisiona.

E greu să spun ce a fost. Echipa are un joc timorat, parcă ne e frică când avem mingea. Stăm, ne apărăm bine, dar avem probleme mari la construcție. Nici schimbările nu ne-au ajutat deloc. Suferim enorm! Asta e realitatea. Jucăm un fotbal haotic și suntem puțini. Ne mai pleacă și câte un jucător săptămânal. Să vedem ce se întâmplă la următorul antrenament.

 Din păcate, am jucători care nu înțeleg că a început campionatul. În poziția în care suntem, trebuie să facem orice sacrificiu. Avem foarte mulți jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e la ei, e mentală! Dar să se trezească și singuri, pentru că eu m-am plictisit să tot dau tonul! Jocul nu îmi oferă liniște. Suferim enorm! Am multe probleme. 

Să renunț? Nu! De ce? Doar dacă cei din conducere consideră. Dar nu va veni demisia din partea mea. Sunt resemnat! Fanii ne susțin, dar ce să mai facă? Să-i bag în teren... Poate găsesc pe unii... Ei fac tot posibilul să ne ajute. Dar, cu tot respectul pentru jucători, cu atitudinea asta...

- Adi Mihalcea, antrenor Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic, răspuns pentru fanii care-l vor înapoi la Dinamo: „Prima dată, scăpați de ei! Au chiloți roș-albaștri”

„Câinii” au primit un penalty controversat » Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
magic4ever
magic4ever  •  13 Iulie 2020, 14:18

Mihalcea este ratacit rau de tot,se vede ca nu este pregatit sa o antreneze pe Dinamo mai ales in situatia actuala...sa vina Multescu sau alt antrenor cu experienta pana nu este prea tarziu...

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Iulie 2020, 14:16
Postat de tequlix pe 13 Iulie 2020, 09:53

Nu zic de perioada când aveam lot in 2007 sau 2008, uitate și in penultimu mandat , a lăsat echipa pe locul 2 iar dacă nu se încăpățâna negoita sa i acorde aia 3,000 la comision continuam parcursu și luam campionatul, și n ai ce zice ca acum in penultimu mandat nu avea sub nicio forma loturile din 2007 sau 2008

Nu a lasat echipa pe locul 2- in mandatul de care zici tu-adica in primul sezon de play off,play out!Intr-adevar a terminat sezonul REGULAT pe locul 2,dar in play off-unde nu a mai reusit decat egalitati-a terminat pe locul...4!Iar dupa aceea- cand a vazut ca a fost ofertat Mevlija la Rostov si croatii din lot-a cerut comision si...asa a plecat de la Dinamo!In acel mandat!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  13 Iulie 2020, 10:16

Florin Bratu mie personal mi se pare o varianta chiar foarte buna a lucrat foarte bn cu tineri si chiar vedeam un estuziazm in jocul echipei . Spiritul de lupta a lui Dinamo sa vazut in jocuñ echipei cu Bratu antrenor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează