FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Negocierile dintre Budescu și Al Ahli Doha s-au împotmolit » Fotbalistul ezită să mai semneze cu formația arabă

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 18:24

Florin Lovin a dezvăluit astăzi că negocierile dintre Constantin Budescu și Al Ahli Doha sînt oarecum blocate, colegul său de la Astra fiind nehotărît dacă să semneze sau nu cu gruparea din Qatar.

"Cei din Qatar vor să-i ofere o sumă mult mai mică pînă în vară, iar apoi să-i crească salariul. Tocmai de aceea Budescu ezită. Sînt mulți jucători pe acolo care au fost dați afară după două luni.

Cei din Qatar vor să plătească acum jumătate din suma de transfer, iar lui să-i ofere 20 la sută din contract pînă la vară. În aceste condiții, îți pui semne de întrebare. Se gîndește dacă îi va afecta posibilitatea de a fi convocat pentru EURO 2016", a spus Florin Lovin la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
890765700946064
Daniel Jean B  •  30 Decembrie 2015, 09:56

Tare asta ;)))).....Probabil ''tata Emi'' i-a pus in vedere ca nu vede....Franta daca merge dupa camile ;)))!Deci cand a vazut (prima data) porcoiu' de bani de la arabi nici nu a stat pe ganduri si s-a uitat cu dorsalu' la Steaua,acum banuiesc ca se bucura ca Chipciu nu revine pe teren pana....iese ghiocelul!Parerea mea este ca Steaua sa fie atenta cu acest Budescu....o fi el cel mai si cel mai dar daca....caracterul unui om (in general) si al unui fotbalist (in special) se etaloneaza prin numaratul 'verzisorilor' in detrimentul performantei(da,chiar si la un club ca Steaua)....atunci sa o lase asa,la punctul mort,Steaua a mai avut ''elemente'' ca acestea si cum-necum a supravietuit (vezi cazul altor ''mari'' echipe din campionat)!!!

decuadi
decuadi  •  30 Decembrie 2015, 08:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  30 Decembrie 2015, 06:38

nu inteleg de ce publicati comentariile astea idioate si scarboase?!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează