FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

VIDEO Înțelegerea întocmită de Gigi Becali îl lasă pe Dică fără un titular: „Ne ținem cuvântul, suntem oameni”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 14:31 / Actualizat vineri, 05 august 2022 14:45

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a prefațat meciul cu CS Mioveni și a transmis că nu se va putea baza pe atacantul transferat de la echipa argeșeană, Bogdan Rusu (32).

  • CS Mioveni - FCSB se va juca sâmbătă, 6 august, de la ora 19:00. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.

Meciul de sâmbătă pune față în față două echipe fără victorie în acest început de sezon. FCSB are două puncte după 3 etape, CS Mioveni este singura formație cu înfrângeri pe linie.

Vicecampioana speră să spargă gheața și să obțină cele 3 puncte, deși Nicolae Dică nu va avea foarte multe soluții ofensive la dispoziție. Florinel Coman s-a accidentat, iar Bogdan Rusu nu poate fi utilizat ca urmare a unei înțelegeri verbale între Gigi Becali și primarul din Mioveni, Ion Georgescu.

Se confirmă scenariul de coșmar pentru Coman » Rezultatul RMN-ului și cât va sta pe tușă
FCSB
Se confirmă scenariul de coșmar pentru Coman » Rezultatul RMN-ului și cât va sta pe tușă

Nicolae Dică, înainte de CS Mioveni - FCSB: „Echipă cu organizare bună”

„Ne așteaptă o partidă cu o echipă care nu a început bine acest campionat. În schimb, sezonul trecut a fost foarte bun pentru ei. În mare, au același lot, același antrenor.

Este o echipă care se bazează foarte mult pe faza defensivă, are o organizare bună în propria jumătate și se bazează pe contraatacuri și faze fixe.

L-am adus de la ei pe Rusu, care era un jucător foarte important. Este bine că l-am adus, este un jucător cu mare experiență care sperăm să ne ajute”, a spus Dică despre meci.

Bogdan Rusu nu joacă cu CS Mioveni

Referitor la Rusu, antrenorul de la FCSB a precizat că „nu există o clauză (n.r. - care să-i interzică să joace), dar în discuția dintre patronul nostru și domnul primar de la Mioveni i-a promis că nu îl vom băga în meciul cu ei și așa vom face.

Am avut o discuție ieri cu patronul și am spus că este OK. Dacă așa am discutat, trebuie să ne ținem cuvântul, suntem oameni”.

Am vorbit cu ei (n.r. - jucătorii nou-veniți) înainte de antrenament. Sunt pregătiți, s-au antrenat normal la echipele de la care au venit.

În sistemul pe care-l jucăm noi, (Radaslavescu) poate apărea și ca mijlocaș central, și ca număr 10. Dar mai degrabă optar.

Mamut va pleca. Conducerea clubului a avut o discuție cu el, am înțeles că au ajuns la un numitor comun. Avem doi atacanți, pe Rusu și pe Stoica, și mai dorim să aducem unul.

- Nicolae Dică 

Mai multe știri din Liga 1: 

Interviu cu Ioan Filip, omul-cheie de la U Cluj: „Nu mai joc numărul 6 clasic, cu sarcini preponderent defensive. Joc mai mult inter”

CFR Cluj vrea să dea lovitura în mercato » Interes pentru un atacant cu 136 de meciuri în Serie A

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kuba
kuba  •  05 August 2022, 17:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boys.of.straits
boys.of.straits  •  05 August 2022, 17:13
Postat de ali.bec pe 05 August 2022, 16:29

Fecesebeaua poate juca liniștita cu juniorii. Punctele au venit deodată cu Rusu.

N-aveti treaba la matineu?:)

boys.of.straits
boys.of.straits  •  05 August 2022, 17:12
Postat de gicab pe 05 August 2022, 14:50

Un galop de sănătate pentru FC fcsb, varul va funcționa doar in avantajul unora

Vărul cui?:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează