FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima schimbare pe care Nicolae Dică ar face-o în echipa de start a celor de la FCSB: „Așa îi câștigi pe amândoi”

Nicolae Dică ar urma să joace cu Octavian Popescu inter și Florinel Coman extremă stânga
Foto: imago
Nicolae Dică ar urma să joace cu Octavian Popescu inter și Florinel Coman extremă stânga Foto: imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 22:05 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 22:43

Nicolae Dică (42 de ani) ar putea face schimbări importante în echipa de start a celor de la FCSB, dacă acesta va decide să devină antrenorul roș-albaștrilor. 

Favorit să devină noul antrenor al celor de la FCSB, Dică ar fi gata să schimbe alcătuirea echipei de start. Acesta a dezvăluit că va dori să-i schimbe poziția lui Octavian Popescu, retrăgându-l pe postul de inter, în timp ce în banda stângă va evolua Florinel Coman. 

Dică e ultimul antrenor cu care Gigi a avut succes » 3 mari argumente pentru a deveni noul „principal”
fcsb
Dică e ultimul antrenor cu care Gigi a avut succes » 3 mari argumente pentru a deveni noul „principal”

„L-am antrenat pe Coman. L-am folosit şi eu o dată sau de două ori atacant, pentru că îl cunosc de când avea 13 ani. Eram acolo, la Viitorul, actuala Farul. Ştiu că juca doar atacant. Până la prima echipă a jucat doar atacant, apoi a devenit atacant în banda stângă. Are şi calităţi de atacant, dar cel mai bun randament al său a fost când a jucat în partea stângă. 

Îl au pe Popescu acolo, dar dacă vrei să-l câştigi pe Coman... Tavi Popescu poate juca şi în zona centrală, poate chiar cu un randament mai bun în zona centrală. Poate juca între linii, are ultima pasă, consider că trebuie să treacă mai multe mingi pe la el. Aşa îi câştigi pe amândoi”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dică antrenor: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Taam, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Tănase, Fl. Coman

Nicolae Dică, favorit să devină noul antrenor al lui FCSB

Anunțat de Toni Petrea că-și va prezenta demisia, Gigi Becali s-a orientat către Nicolae Dică pentru înlocuirea actualului „principal” de la FCSB.

„Dică e o variantă, e un om cuminte”, a afirmat latifundiarul în această dimineață. Lucrurile s-au mișcat rapid, iar Dică va purta în această seară discuții decisive în vederea revenirii la FCSB, unde a mai antrenat între iunie 2017 și decembrie 2018.

„În seara asta vom afla dacă vine sau nu. Eu sper să accepte. Anul trecut, în vară, a avut oferta pe masă. Atunci am fost și eu la discuții, acum am zis să nu mai merg, că poate se rezolvă mai ușor. Atunci a refuzat oferta, a zis că nu poate pleca de lângă Mirel. A făcut un gest frumos pentru Mirel, dar nu și pentru cariera lui. 

Sper să vină acum, este ultimul antrenor cu care am avut performanțe în Europa. Chiar ieșite din comun. Am eliminat Viktoria Plzen, 4-1, am desființat-o! 

Am făcut 0-0 la Lisabona în condițiile în care Enache a ratat o ocazie uriașă, apoi am spulberat tot în faza grupelor: 3 meciuri, 3 victorii și calificare mai departe. Tot cu el am bătut Lazio, 1-0 la București.

Dică e singura variantă”, a afirmat MM la Orange Sport. 

46 de meciuria câștigat FCSB cu Dică pe bancă. În rest, au fost 18 egaluri și 16 înfrângeri

Cauza ascunsă a căderii FCSB? „Au ales ca să nu se supere patronul”

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”

Mihai Stoica numește momentul în care s-a rupt totul la FCSB: „Golul din ofsaid al Voluntariului ne-a afectat foarte tare. Ne-a debusolat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  26 Iulie 2022, 00:46

Singura varianta ca Faci ce Spune Becali sa-si revine e ca memeu sa stea in cutia sa de carton! Fara rautate...asta e adevarul gol golut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează