FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nicolas Gorobsov i-ar spune „DA” lui Dinamo, dar există un impediment

Nicolas Gorobsov în duel cu Florentin Matei
Nicolas Gorobsov în duel cu Florentin Matei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 20:29

Nicolas Gorobsov, dorit de Rednic la Dinamo, anunță că vrea să plece de la Concordia Chiajna după ce echipa a retrogradat matematic în Liga a 2-a. Înfrângerea cu Dunărea, 0-2, e rezultatul care îngroapă definitiv formația ilfoveană. 

„Nu e ușoară situația asta. De azi s-a terminat. E păcat! Ăsta este fotbalul, din păcate nu am putut salva această echipă. Nu știu care e cauza, s-au adunat multe probleme care au dus la retrogradare. 

Mai am un an de contract cu Chiajna. Nu știu ce voi face de la anul. Să vorbesc cu clubul, mi-aș dori o soluție mai bună decât să joc în Liga a 2-a, voi vedea. 

E o plăcere faptul că Mircea Rednic m-a căutat și că sunt dorit de un antrenor de asemenea calibru. Sunt deschis la discuții, dar să rezolv înainte contractul meu cu Chiajna”, a zis Gorobsov la Look Sport. 

VEZI ȘI:

Dinamo are în vizor 5 fotbaliști din campionatul intern » Rondon, Aurelio, Caiado, Marc și Gorobsov, pe lista de achiziții a lui Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează