FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Imaginea care spune tot » Nicolo Napoli, tras pe linie moartă! Pe mâna cui a lăsat Mititelu echipa + caută antrenor străin

Nicolo Napoli, primul din stânga, în spatele preparatorului fizic, Dan Vasilică, și a secundului Florin Drăgan captură video FCUTV
Nicolo Napoli, primul din stânga, în spatele preparatorului fizic, Dan Vasilică, și a secundului Florin Drăgan captură video FCUTV

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 18:54 / Actualizat luni, 08 mai 2023 12:45

FCU Craiova a efectuat duminică, în Bănie, ultimul antrenament dinaintea partidei cu Hermannstadt, în etapa a #7-a din play-out-ul Superligii.

  • Hermannstadt - FCU Craiova va avea loc luni, de la ora 16:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Nicolo Napoli, tras pe linie moartă la FCU Craiova

Imaginile video difuzate pe pagina oficială de Facebook a grupării oltene de la ședința tehnică întăresc informațiile conform cărora Adrian Mititelu este decis să nu-i mai prelungească angajamentul lui Nicolo Napoli (61 de ani), scadent la finalul sezonului.

Potrivit surselor GSP, antrenorul italian a fost deja tras pe linie moartă, iar de pregătirea echipei se ocupă Dan Vasilică, preparator fizic, și secundul Florin Drăgan, oamenii de bază ai patronului. Napoli este menținut doar pentru licența Pro.

Pe imagini se vede cum Nicolo Napoli stă stingher, la câțiva metri, în spatele lui Dan Vasilică și Florin Drăgan, în timp ce aceștia i-au strâns pe jucători, în careu, pentru ultimele indicații înainte să înceapă ședința de pregătire.

De altfel, Dan Vasilică s-a implicat activ inclusiv la exercițiile pe care fotbaliștii le-au făcut cu mingea. Cu o foaie într-o mână și cu un cronometru în cealaltă, preparatorul fizic a stat cu gura pe Bauza și compania. Napoli a stat deoparte și a privit.

Imaginea care spune tot » Nicolo Napoli, tras pe linie moartă! Pe mâna cui a lăsat Mititelu echipa + caută antrenor străin
Preparatorul fizic Dan Vasilică, în ipostază de A1 / captură video FCUTV

Adrian Mititelu ar vrea tot un antrenor străin

Din informațiile GSP, în paralel cu variantele interne de antrenori pe care le tatonează, Adrian Mititelu testează și piața externă. ”Vrea un antrenor străin mai tânăr, dar care să-i accepte în staff-ul său pe Dan Vasilică și pe Florin Drăgan”, susțin sursele GSP.

Nicolo Napoli a preluat-o pe FCU Craiova din zona retrogradării

Nicolo Napoli și-a început cel de-al 9-lea mandat la Craiova pe 9 noiembrie 2022, după etapa a 17-a, iar după o serie impresionantă de 11 meciuri fără înfrângere FCU a ajuns pe loc de play-off, dar a irosit pe final două șanse mari, 0-1 cu Hermannstadt și 0-4 cu Sepsi.

După ratarea la mustață a calificării în Top 6 din Superliga, FCU și-a propus să câștige play-out-ul și să atace o eventuală participare în Conference League.

Deși Napoli a preluat echipă din zona retrogradării și a salvat-o matematic, prin victoria de runda trecută cu Chindia (1-0), conducerea clubului susține că tehnicianul italian nu a avut ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Țintele agreate cu italian ar fi, de fapt, câștigarea Cupei și calificarea în play-off, ambele ratate.

FCU Craiova, locul 2 în play-out, cu 31 de puncte, mai are nevoie de trei puncte în următoarele trei runde pentru a fi sigură de disputarea barajului preliminar pentru Conference League.

Oficialii clubului au oferit o replică pentru GSP: „Imaginile pe care le-ați prezentat sunt de săptămâna trecută și fac parte din antrenamentul fizic specific, unde sunt folosite și mingile. Motiv pentru care este normal să fie condus de preparatorul fizic al clubului nostru. Orice altă interpretare este total greșită”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Șucu, mesaj public după umilința trăită de Rapid cu Farul: „Nu avem nevoie de astfel de jucători!”

Fotbaliștii de la FCSB, ultrași pentru o zi » Imagini tari surprinse de GSP la „Sala Polivalentă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
compagno
compagno  •  08 Mai 2023, 14:56

Marinescule, ti-au raspuns oficialii Stiintei: " oricare interpretare este total gresita"! Sa inteleg ca iti place sa bagi batul?

george.br
george.br  •  08 Mai 2023, 13:44

Asa tara, asa fotbal, asa presa!

tivireli
tivireli  •  08 Mai 2023, 12:30

Vai, vai, vai, asta-i presa ma ziaristilor? Pune-ti mana si studiati cum se face presa, ca va faceti de ras.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează