FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Napoli pune condiții! Ce i-a cerut lui Mititelu în schimbul rezilierii

Napoli pune condiții! Ce i-a cerut lui Mititelu în schimbul rezilierii
Napoli pune condiții! Ce i-a cerut lui Mititelu în schimbul rezilierii

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 19:30 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 20:26

Antrenorul italian Nicolo Napoli i-a cerut lui Mititelu 60.000 de euro în schimbul rezilierii contractului înaintea termenului scadent, 30 iunie

Este din nou scandal la FCU Craiova. Suporterii au început să-i reproșeze lui Adrian Mititelu (55 de ani) faptul că a anunțat despărțirea de Nicolo Napoli (61 de ani), la finalul sezonului, și că l-a prezentat pe viitorul antrenor, portughezul Joao Janeiro (41 de ani).

Fanii consideră că nu era momentul potrivit, deoarece echipa este angrenată în lupta pentru calificarea în Conference League. Mâine este meciul cu UTA, ultimul din play-out, apoi urmează primul baraj, cu FC Voluntari, pe 28/29 mai.

"Vasilică a salvat echipa"

"Nu era oare mai înțelept să se facă acest anunț după baraj?", l-a interogat un fan pe patron, pe pagina de Facebook Adrian Mititelu (Oficial).

Susținătorii lui Nicolo Napoli cred că italianul ar fi trebuit păstrat și sezonul viitor, pentru că a preluat echipa de la retrogradare și a dus-o până în pragul play-off-ului, iar acum luptă cu șanse pentru Europa. În schimb, Adrian Mititelu le-a transmis celor care îl apreciază pe Napoli că preparatorul fizic, Dan Vasilică, a dus greul la echipă:

"Vasilică este în primii 3 din România. Datorită lui echipa a salvat sezonul! Vasilică, mâine, poate semna cu orice echipă din țară!"

"L-am «mulțumit» cu 100.000 de euro"

În dialogul online cu fanii, Adrian Mititelu a dezvăluit că "anul ăsta l-am «mulțumit» pe Napoli cu circa 100.000 de euro". Din informațiile GSP, Napoli ar fi acceptat să rezilieze contractul și să plece de la Craiova, cu condiția ca Adrian Mititelu să-i vireze în cont 60.000 de euro. 

Nicolo Napoli are promisă o primă de 15.000 de euro dacă va câștiga play-out-ul și încă 15.000 de euro pentru o eventuală calificare în cupele europene. 

Jocuri de culise în runda decisivă? Mircea Rednic are alte informații: „Viitorul antrenor va veni la meci!”
UTA
Jocuri de culise în runda decisivă? Mircea Rednic are alte informații: „Viitorul antrenor va veni la meci!”
Acuzații dure între Adrian Mititelu și Marcel Iancu, susținătorul lui Nicolo Napoli. „A inițiat o campanie de propagandă și intoxicări” vs „M-ați furat cu japca”
FCU CRAIOVA
Acuzații dure între Adrian Mititelu și Marcel Iancu, susținătorul lui Nicolo Napoli. „A inițiat o campanie de propagandă și intoxicări” vs „M-ați furat cu japca”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
.k.u.b.a
.k.u.b.a  •  18 Mai 2023, 14:02
Postat de dandana pe 18 Mai 2023, 09:59

Man pentru echipa asta noi fani trebuie sa o credem moartă, asa cum a ucis-o acest ***. Cum tot spun de o vreme, nu a reușit sa distrugă Craiova de tot și asta caută acuma. Ca are fani? Da este Gogoașă care sa nu uitam iubește acea echipă pentru ca a jucat pentru ea. Restul sunt *** Mititelu Junior, și nu cred ca ăstora le vei schimba vreodată percepția. Sa fim sănătoși și sa le deschidem și altora ochii cu ce vrea acest individ să facă. Am auzit la un băiat apropriat lui că ar cam termina bani în curând, și fac pariu ca în curând ii vor bloca ăștia din nou totul, și se va desființa din nou Fcu.

Ce rade de tine “baiatul “ respectiv! Era imaginar…

.k.u.b.a
.k.u.b.a  •  18 Mai 2023, 14:01
Postat de nasty1 pe 18 Mai 2023, 11:06

S-a spart conducta cu clone pesediste din Mogosoaia la un articol despre "mititei". :))) I-a trimis Olgutza sa latre pe aici, ca sa-si justifice orele de frecat menta prin primarie sau alte agentii subordonate...

:))

magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2023, 12:44

Daca nu revenea Napoli cei de la Craiova jucau in B cu tot cu marele preparator Vasilica din top 3....pana sa vina Napoli unde era marele Vasilica?:)))) Pun pariu ca anul viitor in retur daca Craiova merge prost maretul conducator nepriceput Mititelu o sa il cheme disperat pe Napoli sa salveze echipa de la retrogradare....daca nu revenea Napoli aveau soarta lui Arges care a gresit cand a renuntat la Prepelita care a dus echipa in play-off...asa e cand iti e rau cu binele...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează