FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Probleme mari de lot pentru Nicolo Napoli » Patru absențe importante la FCU Craiova

Patru absențe importante la FCU Craiova. Foto: Imago Images
Patru absențe importante la FCU Craiova. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 16:03 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 16:42

FCU Craiova nu contează pe patru jucători importanți la meciul cu U Cluj, programat astăzi, de la ora 17:30, la Mediaș, în etapa a 3-a din play-out. E vorba despre William Baeten, Lorenzo Paramatti, Van Durmen și Vlad Achim.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

William Baeten a revenit la antrenamente, dar mijlocașul belgian nu intră încă în calculele lui Nicolo Napoli.

U Cluj - FCU Craiova 1-3 » Meci decis încă de la pauză de hattrick-ul lui Chițu! Clasamentul ACUM
U CLUJ - FCU CRAIOVA
U Cluj - FCU Craiova 1-3 » Meci decis încă de la pauză de hattrick-ul lui Chițu! Clasamentul ACUM

Patru absențe importante la FCU Craiova

Baeten a suferit o fractură la metatarsianul de la piciorul drept în meciul pierdut cu Hermannstadt, scor 0-1, pe 12 martie, în etapa 30.

Cel mai în formă jucător al FCU Craiova din 2023 a fost călcat cu talpa pe laba piciorului de Raul Opruț și a fost schimbat în minutul 40 al meciului de la Sibiu. După accidentarea suferită, clubul din Bănie a anunțat că Baeten va lipsi 45 de zile.

Paramatti și Van Durmen nu sunt nici ei recuperați complet după problemele musculare acuzate după meciurile cu Petrolul (0-1), respectiv CS Mioveni (3-0). Achim este în continuare indisponibil din cauza durerilor provocate de pubalgie.

Universitatea Cluj - FCU Craiova, echipele de start

Universitatea Cluj: 33. Gorcea - 71. Martic, 6. A. Miron, 44. Ispas, 27. Chipciu - 8. Remacle, 98. G. Simion, 94. Bic, 19. D. Nistor - 93. Thiam, 21. Ze Gomes 
Rezerve: 12. Iliev, 7. I. Stoica, 10. Haită, 11. Tescan, 16. I. Filip, 18. Fl. Ilie, 22. Goranov, 26. Oancea, 80. Fulop 
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău 

FCU Craiova: 50. I. Gurău - 2. R. Negru, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 16. Mascarenhas - 77. Asamoah, 8. Dr. Albu - 7. Piccolomo, 10. Bauza, 28. Bahassa - 11. Chițu 
Rezerve: 31. R. Popa, 5. Huyghebaert, , 9. J. Ibrahim, 17. G. Ganea, 20. I. Zamfir, 27. M. Ilie, 51. Sidibe, 74. M. Ciobanu, 99. Blănuță 
Antrenor: Nicolo Napoli
Absenți: Baeten, Vl. Achim, Paramatti, Van Durmen, Al. Vodă (indisponibili) 
 

Stadion: Gaz Metan (Mediaș) 
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești), A1: George Neacșu (Câmpulung Muscel), A2: Ciprian Danșa (Satu Mare) Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan (Ovidiu), AVAR: Mircea Ardelean (Arad)

FCU Craiova traversează o perioadă dificilă

FCU Craiova traversează o perioadă dificilă. A suferit patru înfrângeri, fără gol marcat, în ultimele cinci partide.

Oltenii au bifat doar un succes în precedentele cinci deplasări din SuperLiga, 2-1 cu Rapid (10 februarie 2023), interval în care au mai înregistrat două rezultate de egalitate şi două partide pierdute.

U Cluj - FCU Craiova, live pe GSP.ro de la ora 17:30

Universitatea Cluj joacă, de la ora 17:30, cu FCU Craiova, într-o partidă din runda cu numărul 3 din play-out-ul Superligii. În sezonul regulat 2022-2023, craiovenii au luat patru puncte dintre cele șase puse în joc în meciurile cu U Cluj, 1-1 în deplasare (R. Negru - autogol / G. Iancu) şi victorie cu 5-0 pe teren propriu (A. Chiţu - dublă, D. Albu, Y. Bahassa, V. Blănuţă).

U Cluj a suferit o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri disputate în campionat pe teren propriu, scor 1-2, cu CFR Cluj, pe 23 octombrie 2022, în rest șapte victorii şi cinci remize.

Citește și:

Dan Petrescu, în asentiment cu reportera înainte de CFR - FCSB

Ce spune Charalambous despre relația cu Becali și despre porecla primită de la patronul FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  08 Aprilie 2023, 16:47

Jucatori dr b! Toti! Clona nu are jucatori, nu are suporteri, nu tradiție dare are o stema fake…..anul asta scapam de clons

Vezi toate comentariile (1)
Comentează