FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Nicușor Bancu, suspendat 3 etape după „roșul” cu FC Botoșani! Sancţiuni dure pentru Silvian Cristescu

Nicușor Bancu, eliminat cu FC Botoșani // foto: Imago +18   FOTO
Nicușor Bancu, eliminat cu FC Botoșani // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 15:48 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 17:16

Nicușor Bancu (28 de ani), eliminat în meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 2-3, a fost suspendat pentru 3 etape și amendat.

Miercuri, 12 mai, Comisia de Disciplină a FRF a judecat cazul eliminării lui Nicușor Bancu din meciul cu FC Botoșani, câștigat de moldoveni cu 3-2. Bancu a fost suspendat pentru 3 etape și amendat cu 7.000 RON.

CS U Craiova, fără Nicușor Bancu cu CFR Cluj şi FCSB

Asta înseamnă că „leii” vor fi fără căpitanul lor la partida cu Viitorul Târgu Jiu, din returul semifinalelor Cupei României, programată ată-seară, dar şi la următoarele două meciuri din acest play-off, cu CFR Cluj (acasă), FCSB (d). El va reveni pe teren în finala Cupei României, programată pe 22 mai, la Ploieşti.

Bancu a fost eliminat în minutul 83 al meciului cu Craiova, după o ieșire reprobabilă. Fundașul de bandă al Craiovei l-a lovit pe Florescu cât timp acesta era întins pe gazon, apoi s-a contrat violent cu Jonathan Rodriguez.

Silvian Cristescu, amendat și suspendat

Precum Bancu, suspendat și amendat a fost și Silvian Cristescu, oficial al Craiovei. Autorul al unei ieșiri oribile, în care a înjurat birjărește, fostul căpitan al Universității Craiova a fost suspendat 4 luni și amendat cu 14.000 RON!

Un tip temperamental, de care s-a plâns și Bergodi în mandatul său în Bănie, Cristescu a fost la un pas să se ia la bătaie cu rezervele moldovenilor. Numai intervenția promptă a doi stewarzi a împiedicat încăierarea.

Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
+14 FOTO

Mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica aruncă „bomba”: Rusescu, din vară la CFR Cluj?!

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP l-ar putea şoca pe Mihai Rotaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
875360749272795
Costi Corabu  •  14 Mai 2021, 10:27
Postat de doubleti pe 12 Mai 2021, 19:54

Asa e. Am jucat cu trofeu pe masa. Ce nu înțelegi tu, si nici ceilalți haiteri, este contextul în care s-a jucat. Cu 3 zile înainte, cefuristii au avut meci de antrenament cu fcsb. În tot acest timp Craiova a fost ținută în joc de glezna de către Astra care a refuzat în mod constant sa joace. Drept pentru care Craiova a fost privata de 3 pct plus ca a fost scoasa din ritmul de competiție. La ora jocului cu CFR, Craiova a avut 2 săptămâni fără joc oficial. Pricepi acum unde s-a făcut diferența sau îți trimit și un desen ca să înțelegi. Mulțumesc

Lasa-i frate. Trebuie sa-ti iei concediu ca sa le explici.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Mai 2021, 09:19

In meciul cu Sepsi, un cheferist i-a spart nasul unui adversar. Ala cate etape de suspendare a luat? (nu cel cu nasul spart)

firaldo
firaldo  •  13 Mai 2021, 09:18
Postat de dansy pe 12 Mai 2021, 23:09

Universitatea ar trebui sa facă contestație la aceasta suspendare nemernica!

Degeaba...scopul este sa nu joace cu FC Fcsb.A intrat Burleanu în panica...i-a promis titlul lui Becali ...iar acum e pe cale sa nu își onoreze promisiunea.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează