FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

NOTE GSP: Jucătorii lui Dinamo s-au făcut de râs cu Clinceni! Cine a fost cel mai slab de pe teren + doar un dinamovist s-a remarcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 09:15

Dinamo a pierdut în prima etapă din play-out, 0-1 cu Academica Clinceni, după un joc dezastruos prestat de echipa lui Dusan Uhrin.

„Câinii” au fost lenți și apatici, făcând multe greșeli în defensivă. În plus, nici atacantul nu a funcționat. Astfel, Academica a obținut prima victorie după 8 meciuri.

Doar portarul Riccardo Piscitelli a avut o evoluție decentă din echipa alb-roșie, fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor. Fundașul dreapta Kristian Kostrna, care a gafat la gol, a fost cel mai slab de pe teren și a primit nota 3.  În rest, toți jucătorii lui Dinamo au luat 4!

Intrat la pauză, Alexandru Buziuc a marcat în minutul 71 și a fost cel mai bun jucător al meciului. La a 100-a partidă în Liga 1, Buziuc a luat nota 8!

NOTE GSP: Jucătorii lui Dinamo s-au făcut de râs cu Clinceni! Cine a fost cel mai slab de pe teren + doar un dinamovist s-a remarcat

Citește și:

Dusan Uhrin nu s-a mai putut abține: „Sunt furios pe jucători, pe tot! Doar fanii o fac mare pe Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
103798407052226
 •  29 Februarie 2020, 14:51

dinamo e in grafic,mai ceva ca stadionul de fotbal care inca nu se construieste,momental ! in schimb insa,investitorul strategic,mare amator de folbal si de incendiatori de hoteluri,a turnat fundatia la noul cartier de vile pt oamenii muncii sinistrati de patronii rapace ! chiar pe fundu gropii se ridica cartier mare de vile modeste...astia cu folbalu se joaca,dar patronu trebuie luat in serios !

vendredi13
vendredi13  •  29 Februarie 2020, 14:48
Postat de maccsero pe 29 Februarie 2020, 10:12

Abia aștept ca Динамо să retrogradeze. Definitiv. După peste 70 de ani cam e timpul. În restul Europei de Est echipele cu brandul ăsta (бранд!) au dispărut de mult.

Că Dinamo Zagreb sau Dinamo Kiev... Cuvântul este de origine greacă, doar făcut de comuniști un brand. Ceea ce nu-i rău, și-au dat seama că este și capitalismul bun...

309589513244229
Traian Leuca  •  29 Februarie 2020, 13:05

"În rest, toți jucătorii lui Dinamo au luat 4!" Bei ziaristul lui peşte prăjit,în caseta tehnică scrie că Fabbrini şi Skovajsa au luat nota 5! Du-te şi fă altceva în viaţă,pentru că eşti paralel cu meseria asta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează