LIGA 1  ·  DINAMO

NOTE GSP: Jucătorii lui Dinamo s-au făcut de râs cu Clinceni! Cine a fost cel mai slab de pe teren + doar un dinamovist s-a remarcat

Sambata, 29 Februarie, 09:15

Dinamo a pierdut în prima etapă din play-out, 0-1 cu Academica Clinceni, după un joc dezastruos prestat de echipa lui Dusan Uhrin.

„Câinii” au fost lenți și apatici, făcând multe greșeli în defensivă. În plus, nici atacantul nu a funcționat. Astfel, Academica a obținut prima victorie după 8 meciuri.

Doar portarul Riccardo Piscitelli a avut o evoluție decentă din echipa alb-roșie, fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor. Fundașul dreapta Kristian Kostrna, care a gafat la gol, a fost cel mai slab de pe teren și a primit nota 3.  În rest, toți jucătorii lui Dinamo au luat 4!

Intrat la pauză, Alexandru Buziuc a marcat în minutul 71 și a fost cel mai bun jucător al meciului. La a 100-a partidă în Liga 1, Buziuc a luat nota 8!

Citește și:Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (9)

 •  29 Februarie 2020, 14:51

dinamo e in grafic,mai ceva ca stadionul de fotbal care inca nu se construieste,momental ! in schimb insa,investitorul strategic,mare amator de folbal si de incendiatori de hoteluri,a turnat fundatia la noul cartier de vile pt oamenii muncii sinistrati de patronii rapace ! chiar pe fundu gropii se ridica cartier mare de vile modeste...astia cu folbalu se joaca,dar patronu trebuie luat in serios !

vendredi13  •  29 Februarie 2020, 14:48
Postat de maccsero pe 29 Februarie 2020, 10:12

Abia aștept ca Динамо să retrogradeze. Definitiv. După peste 70 de ani cam e timpul. În restul Europei de Est echipele cu brandul ăsta (бранд!) au dispărut de mult.

Că Dinamo Zagreb sau Dinamo Kiev... Cuvântul este de origine greacă, doar făcut de comuniști un brand. Ceea ce nu-i rău, și-au dat seama că este și capitalismul bun...

Traian Leuca  •  29 Februarie 2020, 13:05

"În rest, toți jucătorii lui Dinamo au luat 4!" Bei ziaristul lui peşte prăjit,în caseta tehnică scrie că Fabbrini şi Skovajsa au luat nota 5! Du-te şi fă altceva în viaţă,pentru că eşti paralel cu meseria asta!

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1