FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu, mai ponderat decât Becali » La ce sumă se autoevaluează: „Măcar pe jumătatea lui Neymar să ajung”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 20:03 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 20:15

Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul de la FCSB în schimbul căruia Gigi Becali speră să obțină 50 de milioane de euro, consideră că valorează 20 de milioane de euro în prezent.

Octavian Popescu, văzut drept produsul numărul 1 de export din curtea FCSB-ului, de pe urma căruia patronul Gigi Becali speră să obțină 50 de milioane de euro, a fost întrebat la ce sumă se autoevaluează.

FCSB - FC Sfântul Gheorghe 6-0 » Vicecampioana României se distrează în primul amical al verii
FCSB - FC Sfântul Gheorghe
FCSB - FC Sfântul Gheorghe 6-0 » Vicecampioana României se distrează în primul amical al verii

Octavian Popescu consideră că valorează 20 de milioane de euro

Douăzeci de milioane de euro. Aș alege să merg în Spania, la Real Madrid sau Sevilla”, a răspuns Octavian Popescu la Știrile Antena 1.

Octavian Popescu rămâne cumpătat atunci când e comparat cu nume uriașe, precum Diego Maradona și Neymar: „Nu pot să mă compar cu acești jucători, dar dacă reușesc să ajung măcar pe jumătatea lor ar fi foarte bine. Îmi place Neymar”.

Jumătate din primul meu salariu am trimis acasă, jumătate am păstrat. 

Sper să am un sezon cu de două ori mai multe goluri decât anul trecut.

Grupele Conference League sau titlul în România? Aș alege titlul.

- Octavian Popescu, FCSB

De când a fost promovat la prima echipă a celor de la FCSB, Octavian Popescu a adunat 72 de meciuri, în care a înscris 14 goluri și a pasat decisiv la alte 12 reușite.

Între timp a debutat și la prima reprezentativă a României, pentru care a strâns 5 apariții, fără să impresioneze.

Mai multe știri din Liga 1: 

Becali a răspuns ofertei pentru Andrei Cordea: „Atât le-am cerut”

Imbatabil în dueluri, sigur cu mingea la picior » Dawa, prestație pozitivă la debutul pentru FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
kuba_
kuba_  •  30 Iunie 2022, 14:35

Acest pseudo jucător de fotbal îmi amintește de caracterul animat al lui Gopo

andreas1965
andreas1965  •  30 Iunie 2022, 11:41

Am citit deci bancul zilei , poate al verii . Traiesc in alta realitate baietii astia , ei cred ca daca mingicaresc pe chiajna,chindia si clinceni pot juca la nivelul maxim din europa . Viata a demonstart ca jucatorul roman ( firav fizic si cu mentalitate balcanica) nu se impune afara . Minus cateva exceptii. Eu cred ca noi deja avem un brand de tepari , agentii au pacalit suficient cluburile de afara si urmeaza o perioada cu multa precautie. Ultimele mari vedete Stanciu , Chipsiu , Morutan , Man , Puscas etc au frecat banca de rezerve iar apoi au fost cedati la un nivel inferior. Nu mai tine smecheria.

mihai041
mihai041  •  30 Iunie 2022, 10:18
Postat de dandana pe 30 Iunie 2022, 09:41

Sigur fata ta arată cât de deștept ești! Băiatul probabil a făcut o glumă, iar ziaristul trebuie să-i pună astfel de întrebări și el politicos sa răspundă. În glumă sau serios, răspunzi pentru ca asa te învață cei 7 ani de acasă. Se pare ca tu nu ai școală frate, mai ales școala vieți

Te-am jignit vreodată cu ceva?Mă cunoști de undeva?Sau,măcar,ți-a spus cineva care mă știe despre mine?NU!Dacă aveai școala vieții sau erai atât de deștept(deșteaptă) cum te pretinzi,te abțineai.Nici măcar în glumă nu trebuia să zică că valorează atâția bani.Putea,pur și simplu,că nu e îl în măsură să își pună un preț.Dacă îl duce memeaca.Dar nu îl duce.Și nici pe tine.Sănătate!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează