FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu îl contrazice pe MM Stoica în privința BAC-ului: „Dacă nu era importantă şcoala, nu mai stăteam să termin toate clasele”

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 20:46 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 21:38

Octavian Popescu (19 ani), vedeta celor de la FCSB, îl contrazice pe Mihai Stoica în privința Bacaureatului și promite că va lua examenul, chiar dacă l-a ocolit în ultimii doi ani.

Octavian Popescu a terminat liceul în vara anului trecut, dar nu a dat examenul de Bacalaureat. Nici în 2022 nu s-a prezentat pentru a susține probele, după ce procedase la fel și în cele două sesiuni din 2021.

Mihai Stoica, înainte de startul sezonului: „FCSB este singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1”
FCSB
Mihai Stoica, înainte de startul sezonului: „FCSB este singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1”

Totuși, Tavi promite că va susține la un moment dat BAC-ul și este determinat să îl și ia: „Este foarte importantă școala. Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau”, a declarat Popescu potrivit as.ro.

Tavi Popescu îl contrazice pe MM Stoica

Declarația lui Tavi Popescu vine în antiteză cu părerea lui Mihai Stoica de anul trecut, în care managerul general al FCSB spunea că pentru el „școala este un element perturbator, iar cel mai important este fotbalul”. 

„Cel mai important pentru Tavi acum este fotbalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul. De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl întrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. 

Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!".

Octavian Popescu ar putea da BAC-ul în august, dar FCSB are nevoie de el

Popescu va avea posibilitatea de a da Bacalaureatul în luna august, a doua sesiune pentru cei care au picat în această lună sau pentru cei care n-au participat deloc acum.

În august însă e o lună extrem de plină pentru FCSB. Sunt programate 4 etape de campionat, iar dacă echipa se va califica în Conference League, atunci va disputa "dublele" din turul 3 și din play-off tot în august. E foarte puțin probabil ca Octavian, o piesă vitală în echipa roș-albaștrilor, să lipsească în acea perioadă.

Citește alte știri din Liga 1:

U Cluj, ciuca bătăilor în amicale + FCU Craiova, prima victorie a verii
AMICALE
U Cluj, ciuca bătăilor în amicale + FCU Craiova, prima victorie a verii
Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB
RAPID
Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
alexiosas
alexiosas  •  02 Iulie 2022, 20:09
Postat de gigi.gheorghe pe 02 Iulie 2022, 18:37

Ai gasit si tu cu ce sa-l contrezi, nu conteaza ca are dreptate.

noi sa fim sanatosi,ca de astia e plina tara

contrabas3
contrabas3  •  02 Iulie 2022, 18:50
Postat de Toty67 pe 02 Iulie 2022, 17:17

A lăsat ,, spațiul ", înainte de virgulă! Mai in glumā, mai in serios unii au impresia că nu este important să scrii corect, ceea ce îi deranjează pe mulți, tocmai pe cei care greșesc.

Haha, așa e! Știa omul că e și ceva spațiu unde se pune virgula, dar nu și-a mai amintit dacă e înainte sau după dînsa. :) Auzi, uneori și eu mă grăbesc și poate omit câte un semn de punctuație sau ortografie, dar ironia este că oamenii, încercând să facă mișto de fotbalistul ăsta foarte talentat, au sfăcut greșeli chiar la articolul despre școală. Lol!

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  02 Iulie 2022, 18:37
Postat de contrabas3 pe 02 Iulie 2022, 16:28

Sandule, virgula se pune exact după cuvântul *pro$tii, iar după ea, la fel ca după fiecare semn de punctuație, se lasă întotdeauna spațiu. Lol!

Ai gasit si tu cu ce sa-l contrezi, nu conteaza ca are dreptate.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează