FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Adi Popa la FCSB » Prima reacție a jucătorului la revenire + Ce concurență are

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 19:23

FCSB a anunțat oficial că Adi Popa a semnat oficial cu vicecampioana României.

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru împrumutul lui Adrian Popa până la sfârșitul acestui sezon. 

Astfel, jucătorul în vârstă de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 și ianuarie 2017, revine la echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria fotbalistică. 

Adrian, care va purta tricoul cu numărul 88, se va alătura echipei sâmbătă dimineață și va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminică seara. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit acasă și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, scrie pe pagina de Facebook a lui FCSB.

„Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanță și unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calitățile în slujba echipei și îmi doresc să reușim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiții europene și, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă și să ne susțină așa cum numai ei știu să o facă. Doar împreună putem reuși!”
Adi Popa

Ma bucur sa va anunt ca pentru urmatorii doi ani voi juca pentru clubul la care am avut atatea satisfactii si am obtinut...

Publicată de Adrian Popa pe Vineri, 16 august 2019

Mijlocașul dreapta Adi Popa mai avea contract cu Reading, din Championship, până în 2020, dar englezii nu mai contează pe el și i-au spus să își caute echipă. Becali și Popa au negociat zilele acestea revenirea și au fi ajuns la un acord.

Popa era la Reading din ianuarie 2017, când a fost luat de la FCSB pentru 600.000 de euro. Mijlocașul a fost împrumutat în mai multe rânduri la Al Tawoon și Ludogoreț.

Adi Popa a venit la FCSB în august 2012, de la Chiajna, și a devenit un jucător extrem de important, cucerind trei titluri de campion și contribuind la succesele din Europa League. La FCSB, Popa a jucat 210 meciuri în toate competițiile, bifând 25 de goluri.

Pe postul său, FCSB îi are Dennis Man, Thierry Moutinho, Mihai Roman și mai pot juca Florin Tănase, Diogo Salomao și Floriel Coman.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
boierasul
boierasul  •  17 August 2019, 00:06
Postat de Dan Munteanu pe 16 August 2019, 20:26

Sper să mă înșel dar nu cred. Adi Popa va fi un fel de Rusescu. O ciorbă reîmcălzită.

va avea soarta lui Salomao ))

 •  16 August 2019, 20:59
Postat de tincar pe 16 August 2019, 20:25

Rinamovistule du-te pe pagina cu meciul vostru.E deja 2-0 dacă ți-e Rușine sa te uiți la meci și sunteți pe ultimul loc așa ca lasa ironiile și mai bagă o clătită poate îți revii

Pleaca ba prostule.

persanu
persanu  •  16 August 2019, 20:38

Nea Gigi, ăsta e liber de bun ce e, la fel si restul resapatilor. Nea Dan Petrescu, asa cum e el, cu joc urat, tia luat doua campionate, si in champions league, aproape de grupe, pentru că își ia jucători după filosofia lui de joc. O sa ajungi lângă Dinamo. Ți-ai bătut joc de suporteri, de echipa, de fostele glorii, de toți. Te refuza antrenorii pentru ca ești gura bogată, vorbești mult si degeaba. Nea Mircea Lucescu sa vină la tine, asta e de râsul curcilor, pai la banii lui si la imaginea lui, nu-și permite sa cumpere o echipă? Sa nu aiba balamuc? Cum este Hagi? Sper sa te refuze si jucătorii într-o buna zi, să-și dea seama că daca vine la fcsb își ruinează cariera, se bucura de zece mii pe luna, dar da cu piciorul la cateva sute de mii probabil. Când or vedea ca jucătorii de viitor se plafonează din cauza ta, o sa ii chemi inapoi pe toți rapa surdu rusescu adi popa ăștia :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează