FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Athanasios Papazoglou rămâne în Liga 1! Dat afară de Dinamo, grecul va juca la Voluntari

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 15:30

Athanasios Papazoglou (31 de ani, atacant) este noul jucător al celor de la FC Voluntari, după despărțirea grecului de Dinamo. Fotbalistul a semnat pe un sezon cu formația din Ilfov.

FC Voluntari anunță că jucătorul Athanasios Papazoglou va evolua, în sezonul 2019-2020, pentru echipa noastră.

Athanasios Papazoglou este un atacant grec în vârstă de 31 de ani, care a început fotbalul profesionist la Aris Salonic și care a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la PAOK Salonic, Asteras Tripoli, Olympiakos, Atromitos, Kortrijk, FC Roda, Aalesund, Hapoel Haifa și Dinamo București.

Clubul nostru îi urează «Bun venit!» și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC VOLUNTARI” - comunicatul oficial din partea clubului.

Papazoglou a fost adus în luna ianuarie a acestui an la Dinamo, reușind pentru formația din „Ștefan cel Mare” să înscrie de 4 ori în 14 partide oficiale, dar a fost pus pe liber după plecarea antrenorului Mircea Rednic.

500.000 €este cota lui Athanasios Papazoglou, conform Transfermarkt

DAT AFARĂ DE DINAMO

Papazoglou și-a reziliat contractul cu Dinamo, după ce clubul l-a acuzat că nu l-a putut transfera pe Giannis Maniatis din cauza sa. „Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii. Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece. Nu e un jucător rău, dar nu mai puteam să continuăm cu el”, a spus Florin Prunea, președintele lui Dinamo.

Citește și:

Motivul incredibil pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: „Trebuie să vă spun povestea, suporterii vor să fim transparenți”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  18 Iulie 2019, 16:48

N-are nimic ca prunea a zis ca daniel popa e mult mai bun ca papazoglou. In halul asta abereaza.

caminero
caminero  •  18 Iulie 2019, 16:13

Unica concluzie logică: Prunea e un ***! și el se crede taur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  18 Iulie 2019, 15:54

Mai bine sifon decat prosti precum cei din conducerea lui Dinamo !!! De 6 ani nu au reusit sa vanda un jucator peste 1 mil de euro !!! clubul a ajuns sa valoreze 4 mil :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează