FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Oficial: Rachid Bouhenna s-a despărțit de Sepsi

Rachid Bouhenna, la Sepsi OSK
Rachid Bouhenna, la Sepsi OSK

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2021 15:12 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 15:30

Sepsi Sf. Gheorghe a oficializat, miercuri, despărțirea de Rachid Bouhenna (29 de ani), un subiect care a făcut vâlvă în fotbalul românesc în ultima perioadă. Și Simone Rapp, atacant elvețian de 28 de ani, adus în iarnă, va părăsi pe Sepsi.

„Noi schimbări în lotul echipei: Clubul Sepsi OSK s-a despărțit și de Rachid Bouhenna, contractul fiind reziliat de comun acord între cele două părţi. Fundaşul, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în vara anului 2019 la Sfântu Gheorghe. Cu această ocazie, îi mulțumim lui Rachid pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, au anunțat oficialii covăsneni. 

Attila Hadnagy: „Cred că a semnat cu CFR din decembrie sau ianuarie”

Zilele trecute, directorul Attila Hadnagy a făcut referire la faptul că în partida din returul sezonului regulat dintre Sepsi și CFR a faultat inutil și a primit al doilea cartonaș galben. „Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu. Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. 

Avea «galben», la pauză, Leo (n.r. – Grovazu, antrenorul echipei), care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă", a declarat Hadnagy pentru gsp.ro. 

Ajuns la Sepsi OSK în iulie 2019, fundașul algerian a adunat 65 de meciuri pentru echipa din Sf. Gheorghe, reușind să înscrie de 4 ori pentru formația covăsneană. Bouhenna va ajunge din sezonul următor la CFR Cluj.

E adevărat, am semnat cu CFR Cluj, e tripla campioană a României în ultimii ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România, la Sepsi. A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo. 

CFR progresează de la an la an. Joacă în mod constant în cupele europene, iar în acest sezon sunt favoriți la titlu și pot juca din nou în preliminariile UEFA Champions League. Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru a prinde echipa națională. 
- Bouhenna pentru lagazettedufennec

VIDEO. Leo Grozavu a explicat de ce l-a scos din lot pe Bouhenna: „Îl bănuiam că a semnat deja cu CFR”

Mai multe știri din Liga 1:

Declarația zilei, în studioul GSP: „Dintre CFR, Craiova și FCSB, Sepsi ar merita titlul!” :)

Dinamo, la mâna justiției: Tribunalul a decis lupta DDB – Cortacero

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează