FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Ziua și transferul! Dinamo și-a prezentat azi "Regele"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:45

După Nasser Aliji și Rachid Ait-Atmane, Dinamo a mai prezentat azi un jucător: Simon Zenke, 29 de ani. 

Dinamo a oficializat un nou transfer: mijlocașul dreapta nigerian Simon Zenke Terwas. Acesta poate evolua pe toate pozițiile din atac, iar ultima oară a fost legitimat în liga a doua belgiană, la Tubize.

Zenke a jucat de-a lungul carierei la Strasbourg B, Strasbourg, Samsunspor, Nancy, Istanbul BB, Șanliurfaspor, Karabukspor și Tubize.

Simon este mândru de numele său de familie. Aceasta întrucât "Zenke" în limba poporului Tiv, o minoritate din Africa de Vest  din care se trage, se traduce prin "Rege".

Pentru un post de titular, Zenke se va duela cu Diogo Salomao, Ivan Pesici, Sergiu Hanca și Deian Sorescu, jucători care pot evolua benzile atacului dinamovist.

28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron.

30de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia

51de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri.

 

Vezi și: VIDEO Lumea lui Zenke » Povestea de viață impresionantă a noului transfer de la Dinamo: ce reguli urmează 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Noiembrie 2018, 16:22

gigi,după ce intră puternic în circuit,pregătește-te să-i faci o ofertă-----regele,călare pe bizon!

520143398153430
Pavel Radu  •  08 Noiembrie 2018, 16:05

Pai nu este asa de mare concurenta : Salomao este in ultimile luni de contract si se pare ca nu va mai face purici multi la Dinamo, Hanca este pe tobogan, Pesici este accidentat .

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Noiembrie 2018, 15:58

As vrea sa-l vad pe Hanca cum lustruieste banca, ca de mai mult timp nu mai joaca nimic,numai mimeaza !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează