FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Oficialii lui CFR Cluj confirmă ultima revoltă de la club: "S-au adunat foarte multe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 14:49

Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, confirmă scandalul de la liderul Ligii 1 dezvăluit în urmă cu 4 zile de GSP.ro.

"Da. A fost o discuţie pentru că jucătorii şi-au negociat contractele în funcţie de... s-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar.

Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni. Din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii", a spus Daniel Stanciu la TV Telekom Sport.

"S-au adunat foarte multe cheltuieli în acestă perioadă. Cred că avem plăţi care sar de un milion, pentru că au venit foarte multe taxe, impozite, care trebuiesc plătite. Am plătit cantonamentul, deplasările..." Daniel Stanciu

Potrivit surselor GSP.ro, jucătorii campioanei sunt neplătiți de două luni și s-au săturat de această situație. Aceștia s-au dus în biroul investitorului Marian Băgăcean și i-au reclamat faptul că salariile, prima pentru câștigarea campionatului și alte prime pentru victorii nu au fost plătite, cei mai vocali dintre jucători fiind liderii vestiarului: Mario Camora, Ciprian Deac și Emanuel Culio. Detalii despre subiect, AICI!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează