FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO. Conducător de la Dinamo, beat în direct? » Top 5 reacții care au stârnit hohotele de râs ale fanilor: „Patron e CONTRAcero, un diamant! Ăsta e Dinamo pe care l-am visat!”

Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a atras atenția aseară într-un mod negativ, discursul său de la GSP Live fiind pe-alocuri incoerent, cu multe bâlbe.
Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a atras atenția aseară într-un mod negativ, discursul său de la GSP Live fiind pe-alocuri incoerent, cu multe bâlbe.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 10:43 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 20:27

Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo, a atras atenția aseară la GSP Live, fanii remarcând că discursul său a fost pe-alocuri incoerent, cu multe bâlbe.

Suporterii care urmăreau emisiunea în direct au sesizat rapid ca Birlică articulează mai greu unele cuvinte și l-au taxat instant în secțiunea de comentarii. 

VIDEO. Bâlbele lui Radu Birlică la GSP Live

TOP 5 reacții care au stârnit suspiciunea fanilor:

  • „Pablo CONTRAcero e patronul echipei”
  • „Ăsta e Dinamo pe care-l visez de ani de zile”
  • „Într-o societate, tot ceea ce se plătește... un aport la societate e normal să fie contorizat acolo ca și acțiuni”
  • „Am garantat cu numele meu și numele lui Dinamo pentru eventualul diamant Cortacero. Eu așa l-am prezentat”
  • „Dinamo reprezintă un diamant. Oricare ar fi patronul, era normal să prezint clubul ca pe un diamant”
  • „Sunt fericit că am cea mai frumoasă galerie în spate. Am un proiect foarte frumos al «DDB»”

Imediat, suporterii au publicat mai multe reacții pe Facebook, amuzați de declarațiile lui Radu Birlică:

  • „Domnule Birlica, ce gust are JB sambata seara?” 
  • „Și tu ești atât de beat ca nici nu mai stii cum te cheama cu buletinul in mâna”
  • „Horincă de diamant cred c-o băut ăsta”
  • „Alcoolul este viața și viața e alcoolul”
  • „La cât de beat e birlicu , crede orice la ora asta !!!”
  • „Costine , întreaba-l ce a consumat”
  • „E beat rau”

Oficialul lui Dinamo s-a încurcat inclusiv când a vorbit despre acționarul majoritar al clubului, numindu-l în repetate rânduri: „Pablo Contracero”. De altfel, Birlică a făcut și o declarație de dragoste pentru club, pe care l-a numit „Diamantul Dinamo”.

Radu Birlică a revenit recent la Dinamo

Birlică a revenit la Dinamo în luna octombrie. El a mai activat în Ștefan cel Mare în perioada 2013-2014. Între timp, a mai trecut pe la Universitatea Cluj și ACS Poli Timișoara.

VIDEO. Conducător de la Dinamo, beat în direct? » Top 5 reacții care au stârnit hohotele de râs ale fanilor: „Patron e CONTRAcero, un diamant! Ăsta e Dinamo pe care l-am visat!”

Îi mulțumesc lui Dorin Șerdan pentru încredere. Dar și lui Alex Couto Lago, precum și tuturor celor din conducere. Vor urma mari schimbări în ceea ce privește acest departament. Ca prime obiective: aducerea a noi sponsori și schimbarea site-ului. E mult de muncă. Nu mă dau deoparte de la provocări. Vor fi mari surprize pentru suporterii lui Dinamo!
Radu Birlică, la începutul noului mandat

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, singur împotriva tuturor: „Nu-i mai răspunde lui Cortacero!” » Detalii din interiorul echipei

Sunt pe bune?! Trei goluri de PlayStation reușite de „câini”, într-un meci entuziasmant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
horace71
horace71  •  30 Noiembrie 2020, 12:48

Un lucru este clar dacă Bîrlică este la Dinamo,înseamnă că la club chiar nu sunt bani.Băiatul asta merge doar la cluburi cu situație financiară gravă.Pentru el totuși nu o să fie rău.

514091889218839
Mihai Buzea  •  30 Noiembrie 2020, 12:18

Fata de dinamovist!!!

dragdim
dragdim  •  30 Noiembrie 2020, 03:30

Îi poți citi inteligenta pe chipu-i de bovina. Birlic vine din limba turca și înseamnă unu, birlici foloseau “șmenarii” care schimbau valuta și mulți oameni care nu erau atenți plecau acasă cu o hârtie de 20$,50$ sau 100$ si restul bancnotelor din pachet erau de 1$ sau birlici. Deci omul nostru cu nume predestinat, garantează pentru CONTRAcero pentru ca încă nu s-a uitat bine in pachetul de bani pe care l-a primit de la spanioli. Aceasta alba-neagra se va termina in curând, odată cu apariția unui nou “salvator”( Badea, Negoita, Becalozaurii...). Pentru ca, vorba celor de la bug mafia: că atâta șmecherie, doar in Las Vegas mai găsești.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează