FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Panduru a aflat în direct cât câștigă o rezervă de la CFR Cluj: „Ăh?! Doar pentru 4 meciuri?”

Ovidiu Hoban (39 de ani) nu e convins că va renunța la fotbal după acest sezon. În campionatul recent încheiat, mijlocașul defensiv a bifat numai 7 meciuri pentru CFR Cluj, ultimul aseară, 1-3 cu FCSB +19   FOTO
Ovidiu Hoban (39 de ani) nu e convins că va renunța la fotbal după acest sezon. În campionatul recent încheiat, mijlocașul defensiv a bifat numai 7 meciuri pentru CFR Cluj, ultimul aseară, 1-3 cu FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 18:20 / Actualizat luni, 23 mai 2022 19:28

Ovidiu Hoban (39 de ani) nu e convins că va renunța la fotbal după acest sezon. În campionatul recent încheiat, mijlocașul defensiv a bifat numai 7 meciuri (4 în Liga 1) pentru CFR Cluj, ultimul aseară, 1-3 cu FCSB, când mulți dintre titularii ardelenilor se aflau deja în vacanță.

Ajuns la 39 de ani, împliniţi pe 27 decembrie, Ovidiu Hoban planificase să se retragă din activitate după jocul de la Buzău. Mijlocașul central a fost integralist în eșecul cu FCSB, iar la final a spus că se gândește să își continue activitatea. 

Se ia de Becali și Toni Petrea: „E disperat! Le are doar cu oile, nu cu fotbalul”
fcsb
Se ia de Becali și Toni Petrea: „E disperat! Le are doar cu oile, nu cu fotbalul”

Basarab Panduru, despre salariul lui Ovidiu Hoban la CFR Cluj: „Atât ia pentru 4 meciuri?”

„Ar mai vrea să continue, are 5 titluri la CFR, două prin Israel, de ce nu ai vrea să continui? Uită-te şi în buletin puţin însă...”, a spus Panduru la Orange Sport. Apoi, Panduru a fost întrerupt de jurnalistul GSP Dan Udrea, moderatorul emisiunii „Sport Report”.

„Mai bine ne uităm în contractul lui decât în buletin. Cred că are un contract bun, de vreo 15.000 de euro pe lună”, a punctat Udrea.

Evident mirat, Panduru a continuat: „Ăh? Pentru patru meciuri? E bine. Atunci când a făcut contractul probabil că merita banii ăştia. Poate e important pentru vestiar, e un băiat serios, mie ştii ce îmi place? Că îl văd că are aceleaşi kilograme, nu ţi se pare că are un gram în plus şi asta mă face să cred că e un băiat foarte serios”.

VIDEO. Ovidiu Hoban s-a răzgândit: „O să discut cu Mister Petrescu”

„Încă nu știu dacă este un rămas bun. Încă nu știu. Deocamdată sunt prea supărat să mă gândesc la acest lucru, pentru că am pierdut. O să am o discuție cu conducerea, cu Mister Petrescu și vedem apoi ce voi face. 

Plăcerea de a juca mă motivează. Altfel, eram de mult timp lăsat. Din punctul meu de vedere, m-am bucurat că am jucat azi”, a spus Hoban.

Alin Minteuan, secundul lui Dan Petrescu, a fost și el surprins când a auzit că Hoban ar putea continua până la urmă și în sezonul viitor: „Ovidiu a jucat bine. Ah, da? Vrea să continue? E foarte bine dacă vrea continue. Sunt șanse să rămână la CFR, e bine primit aici, dar într-o altă postură, în familia noastră”.

Ovidiu Hoban, omul-trofeu de la CFR Cluj

Hoban are în palmares 5 titluri de campion cu CFR Cluj. A mai câștigat două Supercupe ale României, ambele cu CFR Cluj, o Cupă a României cu Petrolul Ploiești și o Supercupă a Israelului, cu Hapoel Be'er Sheva.

Ovidiu Hoban a debutat în Liga 1 în septembrie 2004, pentru Universitatea Craiova, într-un meci cu FC Național, iar în ianuarie 2005 a făcut pasul la Bihor Oradea. După doar o jumătate de an a ajuns la Gaz Metan, unde a petrecut 6 ani și jumătate. 

Ulterior, a jucat la Petrolul, Hapoel Be'er Sheva și, din 2017, la CFR Cluj. În tricoul campioanei României a adunat 133 de meciuri, 7 goluri și 9 pase decisive.

Ovidiu Hoban, de 30 de ori în tricolor

Ovidiu se poate lăuda și cu 30 de meciuri în tricoul echipei naţionale, reușind să marcheze un gol, în meciul cu Finlanda din 2015, scor 1-1, care a contat pentru preliminariile Euro 2016.

Per total, Hoban își va încheia cariera cu 288 de meciuri în Liga 1, plus 38 de partide în competițiile europene. z

Hoban a fost un fotbalist-model, un om cu care m-am înțeles foarte bine. La Gaz Metan Mediaș l-am folosit pe toate posturile, în afară de portar. Ar fi meritat să ajungă mai devreme la națională
Cristian Pustai, antrenor

Am fost foarte apropiat de Ovidiu și de familia lui. Este un băiat extraordinar, foarte serios pe teren, dar glumeț în afara lui. A fost un jucător care nu ieșea în evidență, dar alerga foarte mult și lega foarte bine jocul echipei la mijloc
George Țucudean, fost atacant CFR Cluj

Meciurile lui Hoban în Liga 1

  • U Craiova - 1 
  • Gaz Metan - 112 
  • U Cluj - 14 
  • Petrolul - 57 
  • CFR Cluj - 104

Meciurile lui Hoban la naţională

  • 2013 - 6 
  • 2014 - 5 
  • 2015 - 5 
  • 2016 - 11 
  • 2017 - 3

Cariera lui Hoban

  • 1992 - începe fotbalul la Maramureşul Baia Mare 
  • 2004 - debutează în Liga 1 
  • 2008 - marchează primul gol în Liga 1 
  • 2011 - debutează în cupele europene 
  • 2013 - câştigă Cupa României cu Petrolul 
  • 2013 - debutează la echipa naţională 
  • 2016 - câştigă titlul şi Supercupa cu Hapoel Be'er Sheva 
  • 2017 - câştigă titlul cu Hapoel Be'er Sheva 
  • 2018 - câştigă titlul şi Supercupa cu CFR Cluj 
  • 2019 - câştigă titlul cu CFR Cluj 
  • 2020 - câştigă titlul şi Supercupa cu CFR Cluj 
  • 2021 - câştigă titlul cu CFR Cluj 
  • 2022 - câştigă titlul cu CFR Cluj

Citește și alte știri din Liga 1:

A jucat în 29 de meciuri în acest sezon din Liga 1 și a aflat de pe Facebook că l-au dat afară: „E rușinos!”

Cu ochii pe poarta de la Săftica: suporterii lui Dinamo vin în cantonamentul jucătorilor lui Uhrin jr.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
stefdomi
stefdomi  •  23 Mai 2022, 22:20
Postat de tikitakabarceloona pe 23 Mai 2022, 20:36

Nu prea ai simtul sarcasmului ci ai ramas la ridicol. Oricum, in comparatie cu Dan Petrescu...este insignifiant

E bine, ai început să’ți vorbești singur…

alexalex
alexalex  •  23 Mai 2022, 21:50
Postat de tikitakabarceloona pe 23 Mai 2022, 19:28

Cine e pandi pandispan asta?,

Pandispan asta cum îi zici tu este unul care in profesia lui a ajuns mult mult mai departe decât ai ajuns sau vei ajunge tu in a ta

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Mai 2022, 21:31

Cum a jucat aseară, Hoban ar fi titular cert la FCSB.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează