FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, două oferte pentru acțiunile de la Dinamo! Spaniolul, întrebat direct dacă e omul lui Badea sau Negoiță

Pablo Cortacero neagă orice teorie a conspirației. Spune că nu dorește falimentarea lui Dinamo, nu îl cunoaște pe Nicolae Badea, iar relația cu Ionuț Negoiță a fost una pur profesională.
Pablo Cortacero neagă orice teorie a conspirației. Spune că nu dorește falimentarea lui Dinamo, nu îl cunoaște pe Nicolae Badea, iar relația cu Ionuț Negoiță a fost una pur profesională.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 22:10 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 23:01

Pablo Cortacero neagă orice teorie a conspirației. Spune că nu dorește falimentarea lui Dinamo, nu îl cunoaște pe Nicolae Badea, iar relația cu Ionuț Negoiță a fost una pur profesională. 

Misterul plutește în jurul planurilor pe care Pablo Cortacero le are la Dinamo. Au trecut aproape 5 luni de la conferința în care anunța un proiect grandios, după modelul marilor cluburi din Spania. Timpul a trecut, dar banii promiși nu venit. Au apărut, în schimb, mai multe teorii. Oamenii de fotbal au vehiculat o posibilă strategie a lui Ionuț Negoiță, prin care să scape de anumite datorii, alții au crezut că Nicolae Badea e în spatele lui Cortacero. Pablo neagă aceste informații. Mai mult, spune că a refuzat două oferte pentru vânzarea acțiunilor, 

Pablo Cortacero, despre relația cu Ionuț Negoiță

„Nu este adevărat. Nu am niciun interes să duc clubul în faliment. Și mă îndoiesc că Ionuț Negoiță are acest interes. Sincer, Negoiță cu mine s-a comportat ok. Eu nu m-am mai întâlnit cu el după ce am semnat actele. Nu știu ce interes ar avea Negoiță sau nu. El poate că a făcut lucruri rele, dar poate că a avut oameni care s-au ocupat de club care nu au gestionat situația cum trebuie. Dar în niciun caz nu este el în spatele meu. Când am venit în decembrie am vorbit cu Gheorghiță, avocatul lui, ne-am salutat. Ultima mea discuție cu Negoiță a fost să fiu atent că există o problemă cu suporterii și să fac în așa fel încât lucrurile să meargă bine la club”, a declarat Cortacero, conform Fanatik

Pablo Cortacero n-a discutat cu Nicolae Badea

„Da, știu din ce am citit în presă, că e un fost președinte al clubului. Și mai știu că firma lui are sigla și palmaresul. Iar când am fost la birou în decembrie și a venit reprezentantul DDB și mi-a cerut să plec de la birou, mai târziu au venit la Phoenicia cu un avocat care eu cred că este a lui Nicolae Badea care m-a întrebat dacă vreau să vând clubul și eu am spus că nu, ideea mea este nu să vând clubul, ci să punem lucrurile în ordine, că se vor rezolva toate întârzierile și îți garantez că așa se va întâmpla”, a comentat Pablo Cortacero. 

Pablo Cortacero a avut ofertă pentru acțiunile de la Dinamo

„Da, am avut din Turcia, din Arabia Saudită, DDB a vrut să le dau acțiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar. De investitorul lui Țălnar nu știu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcționeze, nu să vindem și nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii și să se vorbească de acum doar de fotbal”, a dezvăluit spaniolul.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo: 

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%.

VIDEO. Nicolae Badea la Dinamo? Dumitru Dragomir: „Fotbalul înseamnă pușcărie, e prea deștept să revină”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Steliano Filip a revenit la Dinamo! Durata contractului + numărul pe care îl va purta

Lovitură grea pentru Dinamo! Banca închide toate conturile societății lui Pablo Cortacero

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2021, 22:58

O oferta de 1 leu si alta de 1 euro

valentindragobete
valentindragobete  •  24 Ianuarie 2021, 11:58
Postat de Mecanicacd Srl pe 24 Ianuarie 2021, 10:27

draga dragobete ,de ce nu iei inseama ce-ti spun pe drept altii??????citeste-te atent si vei vedea ce prostii si ineptii debitezi ,singurele ore bune pentru tine sunt orele de somn ,in rEst MEDICAMENTEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doar atât: degeaba va dați rotunzi, nu se poate cand aveti căpățânile pătrate !

persanu
persanu  •  24 Ianuarie 2021, 11:31

ideea mea este nu să vând clubul, ci să punem lucrurile în ordine, că se vor rezolva toate întârzierile și îți garantez că așa se va întâmpla”, a comentat Pablo Cortacero. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close