FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Pablo Cortacero are oferta pe masă pentru Dinamo” » Fostul căpitan al „câinilor” spune că are informații din interior

Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă de a vinde clubul.
Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă de a vinde clubul.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 18:34 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 19:43

Florentin Petre (44 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, spune că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă de a vinde clubul. 

Planurile pe care Pablo Cortacero le are cu Dinamo sunt în continuare un mister. Investitorul spaniol a îngropat gruparea în datorii, nu a plătit niciun euro jucătorilor, dar refuză să cedeze clubul. Cel puțin asta susține Florentin Petre. Fostul căpitan al „câinilor”, antrenor la Dacia Unirea Brăila în acest moment, ar deține informații despre o ofertă importantă, dar nu a oferit detalii despre numele persoanei dornice să se implice. 

Florentin Petrescu: „Cortacero are ofertă să vândă Dinamo”

„Știu foarte bine că a avut o ofertă să își recupereze banii, plus încă jumătate ca să cedeze acțiunile. Nu a vrut. În câteva luni de zile să câștigi aproape dublu cât ai băgat, mie mi se părea un moment oportun să te ridici de la masă și să mergi mai mai departe.

Și acum cred că are oferta pe masă. I se dădeau banii investiți plus încă 400.000 sau 500.000 de euro ca să cedeze acțiunile. Dacă nu ești în stare să conduci, lasă-l pe altul. Din ce văd, altele sunt obiectivele acolo”, a declarat Florentin Petre, conform Realitatea Sportivă.

„Pablo Cortacero are oferta pe masă pentru Dinamo” » Fostul căpitan al „câinilor” spune că are informații din interior
Florentin Petre

Florentin Petre, legendă a lui Dinamo

Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor. 

VIDEO. Angelo Alistar deplânge situația de la Dinamo: „Simțeam că aici se va ajunge”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo vor să protesteze contra lui Cortacero! Ce au de gând să facă la primul meci din 2021

Lovitură grea pentru Dinamo: Diego Fabbrini și-a depus memoriu! Ar putea ajunge la o rivală a „câinilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  16 Ianuarie 2021, 00:31

Daca intradevar are oferta de a lasa Dinamo plus sa-si ia profit si CRUSTACELU refuza , inseamna ca e clar venit pe faliment, si varianta de ieri cu becali in spatele lui ar putea fi palpabila si o dovada clara ca coregrafia aia la enervat la culme.

2433168256904859
Paulina Pavel  •  14 Ianuarie 2021, 11:47
Postat de patraulea2021 pe 13 Ianuarie 2021, 23:45

Adevarata Dinamo e la Badea cu tot cu palmares nume etc.. asta nu e decat o inginerie imobiliara condusa de Badea si alte persoane din umbra. Negoita nu e decat o unealta ce-si va primi procentele de slugarnicie.

Jucatorii-tradatori? Pentru cine tine cu Dinamo jucatorii astia sunt niste EROI. Cei care au ramas merita respectul nostru pe viata. Si nu doar ca au ramas, dar joaca profesionist, nu la misto ca sa pacaleasca fotbalul. Cine se duce la munca 4-5-6 luni de zile fara sa fie platit? Poate unii care nu au alternative. Dar ei isi gasesc oricand un club care sa le dea un salariu decent.Problema lor este ca daca isi pun memoriu, Dinamo da faliment si ei nu mai primesc nici macar ceea ce la propune DDB si in situatia asta sunt toti cei care au de luat bani de la club.

2433168256904859
Paulina Pavel  •  14 Ianuarie 2021, 11:39
Postat de ucv1948 pe 14 Ianuarie 2021, 10:05

Domnul Cortacero este bine intentionat . Trebuie doar rabdare . Acest distins domn vrea performanta . Sigur , nu au intrat bani in contul echipei dar stiu si dinamovistii ca nu doar banii conteaza in viata. Acesti jucatori ai lui dinamo se gandesc doar la bani , niste tradatori ! Dar la club , la culori nu se gandesc ? Domnul Cortacero face totul pt binele acestei echipe

Daca este bine intentionat sa lase clubul. Ca sa functioneze un club, are nevoie de bani. Ei nu au putut aduce nimic, sa lase pe altii. Si totusi, daca era bine intentionat, la inceput de ce nu a incercat sa discute cu suporterii si sa colaboreze? De ce a scos DDB de pe tricouri? De ce au vrut sa-l dea gratis pe Bani? De ce i-a propus rezilierea lui Garcia pe 90mii de euro cand DDB negociase la 45mii? De ce nu iese sa explice situatia in loc sa promita de fiecare data un termen de care stie ca nu poate fi atins? De ce a prezentat o dovada (zicea el, dar un fals in realitate) de plata datata in 2019, catre Dynamo Bucharest in care suma in cifre era diferita de suma in litere? Raspunsurile la toate aceste intrebari, si altele, vor demonstra buna lui intentie.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează