FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-2

Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»”

Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»” +40   FOTO
Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 22:40 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 22:58

Rapid - CSU Craiova 2-2. Basarab Panduru a apreciat hotărârea lui Rădoi dinaintea meciului, când a lăsat în afara lotului 4 jucători importanți pentru olteni, din motive disciplinare.

„Îl felicit pe Rădoi! Văd un antrenor principal care ia decizii și care face ce trebuie. Dacă nu e disciplină, iei decizii. Și înaintea unui meci foarte important! Preferă disciplina în locul rezultatului.

Mă refer la faptul că înainte de meci i-a lăsat în afara lotului pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă.

Te gândești: „Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?”. Preferi să faci așa, dar să fie disciplină pe termen lung. Nu lași de la tine mereu și lucrurile se întâmplă cum n-ar trebui. 

Eu sunt de partea lui, de acord cu el. Face exact ce trebuie să faci. Și dacă pierdea, tot voiam să-l felicit!”, a spus Panduru la Orange Sport.

Rădoi a scos din lot 4 jucători importanți înaintea derby-ului: „Decizie legată de disciplină, program și ce s-a mai întâmplat la echipă”

Mirel Rădoi (41 de ani) a lăsat 4 jucători în afara lotului pentru meciul dintre Rapid și CS Universitatea, deși aceștia nu au probleme medicale. Este vorba despre Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Precum la precedentul meci de campionat, 1-0 cu U Cluj, în primul „11” al celor de la CSU nu apar Andrei Ivan și Jovan Markovic, titulari de fel. Dacă etapa trecută aceștia au fost pe bancă, în această seară, cu Rapid, nici măcar nu au prins lotul!

În aceeași situație se află mijlocașii Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Înaintea meciului cu Rapid, antrenorul oltenilor, Mirel Rădoi, a sugerat că în spatele omiterii acestora se află motive legate de disciplină. 

Se pare totuși că Ivan ar fi resimțit din nou dureri, el venind după o leziune musculară. Ceilalți trei au fost pedepsiți pentru evoluțiile din Cupă.

„VAR” improvizat în Liga 1 » Scene de tot râsul la Ploiești, după faza de penalty din Chindia - Farul
CHINDIA - FARUL 1-1
„VAR” improvizat în Liga 1 » Scene de tot râsul la Ploiești, după faza de penalty din Chindia - Farul

Mirel Rădoi explică de ce a lăsat 4 jucători în afara lotului la Rapid - Universitatea Craiova

„Sunt 4 jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. - Ivan și Markovic) mai sunt Vînă și Sergiu Hanca. Sunt decizii luate după meciul de Cupă și ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Despre lucrurile astea putem discuta după meci.

Nu sunt accidentați, sunt foarte în regulă. E vorba de deciziile mele vizavi de disciplină, program și tot ceea ce se întâmplă la echipă”, a precizat Rădoi la PrimaSport, înaintea partidei.

„Dacă rezultatul îi iese, e o poziție foarte câștigată. Dacă nu, poți avea probleme. I se poate spune «Faci ce vrei, ai lăsat jucători deoparte pentru că i-ai pedepsit și am pierdut meciul»” 
- Dan Udrea, redactor-șef adjunct GSP și moderatorul emisiunii Sport Center, la Orange Sport, înaintea meciului

Mai multe din Liga 1: 

Alibec, accidentat din cauza VAR-ului? „Bătaie de joc. După 10 minute de pauză am făcut un sprint și am simțit ceva la coapsă”
CHINDIA - FARUL 1-1
Alibec, accidentat din cauza VAR-ului? „Bătaie de joc. După 10 minute de pauză am făcut un sprint și am simțit ceva la coapsă”
Farul a ratat șansa desprinderii de Rapid, dar Hagi rămâne încrezător: „Suntem într-un moment excelent, vrem să rămânem sus”
CHINDIA - FARUL 1-1
Farul a ratat șansa desprinderii de Rapid, dar Hagi rămâne încrezător: „Suntem într-un moment excelent, vrem să rămânem sus”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
MirceaOrdean
MirceaOrdean  •  13 Noiembrie 2022, 16:10

Nu sînt la curent... Panduru a antrenat vreodată pe cineva? Asta e valabil, la o adică, și pentru Marica sau Răducioiu. Înțeleg însă perfect că cei trei și cei că ei produc rating.

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Noiembrie 2022, 09:47

Radoi pare singurul antrenor TOP din noua generatie

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  13 Noiembrie 2022, 09:39

*** e plin de principii, aere și fumuri. El mai bine pierde un meci decât să-și încalce principiile.... S-a văzut și la națională.... Rezultate - zero. Să vă trăiască și să vă bucurați de el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează