FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

PCH, anunț ferm în privința lui Mircea Rednic: „Vom fi prezenți!”

Suporteri Dinamo
Suporteri Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 15:49 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 15:59

Fanii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan și-au dat întâlnire în această seară, la ora 19:30, pe Bulevardul „Barbu Văcărescu”. Ei vor să-și arate astfel susținerea față de echipă și de antrenorul Mircea Rednic înainte de partida cu FCU Craiova.

  • Dinamo o întâlnește pe FCU Craiova în această seară, de la ora 20:30. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport+.
Ultimele detalii de la Dinamo » Măsura disperată a lui Rednic: ce le-a promis jucătorilor dacă înving FCU Craiova
DINAMO - FCU CRAIOVA
Ultimele detalii de la Dinamo » Măsura disperată a lui Rednic: ce le-a promis jucătorilor dacă înving FCU Craiova

La conferința de presă dinainte de meciul cu FCU Craiova, Mircea Rednic a arătat DDB cu degetul, în special pe purtătorul de cuvânt Daniel Șendre, amintind de problemele financiare de la echipă: „Acest fan, Șendre, știe că noi nu am avut bani să facem ultimele deplasări? Știe că autocarul nu a avut asigurare și că Rednic a plătit tot? Știe că Rednic a renunțat la o parte din salariu, pentru a închiria 4 mașini?

Eu cred că e o părere personală a lui. Dar e ceva care mă surprinde și la DDB. Din punct de vedere financiar și al acțiunilor, implicarea lor a scăzut de când am venit eu. Chiar acum, când avem mai multă nevoie...”

PCH își arată susținerea față de Mircea Rednic înainte de Dinamo - FCU Craiova 

Chiar și așa, fanii continuă să-și declare susținerea publică pentru antrenor.

Astăzi, cu 5 ore înainte de meci, fanii din PCH și-au anunțat prezența pe Bulevarul „Barbu Văcărescu” începând cu ora 19:30, cu scopul de a-și demonstra susținerea față de antrenor și de echipă.

„Se insinuează că Rednic nu mai are susținerea suporterilor și a DDB și se acordă spațiu unor bârfe care n-au legătură cu noi. VOM FI PREZENȚI la intrarea în stadion CA SĂ ARĂTĂM CĂ SUNTEM ALĂTURI!”, anunță PCH într-un comunicat.

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCU Craiova: 

Mircea Rednic l-a pus la punct pe Steliano Filip: „Mă încurca, da. El s-a născut titular...”

Eugen Trică a lăsat în afara lotului 2 fotbaliști importanți, pentru derby-ul suferinței cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
beartiger
beartiger  •  26 Noiembrie 2021, 18:28

pecehas au distrus vitan barzesti. bravo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează