FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 1-1

Penalty neacordat pentru gazde în FC Botoșani - FCU Craiova, după ce Mutu s-a plâns de arbitraj

În minutul 72 al meciului FC Botoșani - FCU Craiova, la 1-0 pentru olteni, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.
În minutul 72 al meciului FC Botoșani - FCU Craiova, la 1-0 pentru olteni, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 19:44 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 19:52

În minutul 72 al meciului FC Botoșani - FCU Craiova, la 1-0 pentru olteni, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Toate detaliile despre FC Botoșani - FCU Craiova, AICI!

Christopher Braun a lansat o minge plouată în careul alb-albaștrilor, Mihai Roman a încercat să joace balonul, moment în care a fost lovit cu gheața în cap de Bradley Diallo. Stoperul oaspeților a ridicat piciorul la nivelul capului adversarului, în tentativa de a juca mingea (foto).

„Centralul” Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue, deși reluările oferite de televiziunile care trasmit partida au arătat că s-ar fi impus acordarea unei lovituri de pedeapsă.

Adrian Mutu a pus presiune pe arbitri: „Deranjăm”

La finalul eșecului cu FCSB de runda trecută, 0-1, Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, a pus presiune pe arbitri și l-a criticat pe „centralul” de pe „Oblemenco”, Iulian Călin.

„Iar a fost acordat contra noastră foarte ușor un penalty. Arbitrajul ăsta șmecheresc îl știu, că am jucat atâția ani. Nu poate să-mi spună nimeni că a fost penalty acolo! Trebuie să dai când e 100%, nu când e 50-50. Ne-au tăiat toate acțiunile, toate fazele. N-avem voie să punem mâna pe adversari, n-ai cum să joci cu mâinile legate!

Ce echipă mi-a dat gol din acțiune în afară de CFR? Niciuna! Probabil deranjăm. Am avut arbitri mai mari decât Călin, știu ce zic. Nu suntem ca o nou-promovată, suntem atipici... Recunosc acest arbitraj. E ridicol ce fac. Bine că n-a dat penalty după ce s-a terminat meciul, să se facă 2-0!”, a declarat în urmă cu o săptămână Mutu.

Penalty acordat de asistent în FCU Craiova - FCSB 0-1

Valentin Crețu, fundașul dreapta al FCSB-ului, a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo, stoperul oltenilor implicat și la faza cu Mihai Roman.

„Centralul” Iulian Călin a lăsat inițial jocul să continue, însă câteva momente mai târziu a indicat punctul cu var, la recomandarea asistentului de pe acea parte, Romică Bîrdeș, mult mai bine plasat.

Reluările TV au arătat un contact între Diallo și Crețu la nivelul picioarelor, suficient pentru brigada de arbitraj. Fundașul dreapta al roș-albaștrilor a amplificat însă faultul, tăvălindu-se inexplicabil pe gazon câteva zeci de secunde.

Penalty neacordat pentru gazde în FC Botoșani - FCU Craiova, după ce Mutu s-a plâns de arbitraj

Faza a creat o întreagă polemică în spațiul public - detalii, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pelici acuză o greșeală de arbitraj la golul din prelungiri, Hagi se declară fericit: „3 puncte norocoase”

„Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo!” » Anunț de ultimă oră: „El e favorit să îl înlocuiască”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  27 Septembrie 2021, 19:00
Postat de fly_vyp pe 26 Septembrie 2021, 20:11

De cand se da penalty daca iti lovesti adversarul cu gheata in cap? Nici vorba! Este vinovat atacantul! Nu avea ce sa caute acolo. El trebuia sa stea la jumatatea terenului!:))) Dar, se poate titra ca echipa familiei a fost avantajata de brigada de arbitri. Corect ar fi fost penalty pentru Botosani si eliminare pentru jucatorul echipei mititeliene.

2. Lovitură liberă indirectă Se acordă o lovitură liberă indirectă dacă un jucător: • joacă de o manieră periculoasă • împiedică evoluţia unui adversar fără să fi avut loc un contact http://www.frf-ajf.ro/upload/cs/files/Legile%20Jocului.pdf ZIAR MINCINOS. Cum facea becali? Na, ziar mincinos! https://www.youtube.com/watch?v=7r5re_EH8tM Jurnalism de 0,1 bani! Pi sda ala de comentator nu tinea cu botosaniul, ura Universitatea Craiova. Nu angheluta, *** tul, im becilul celalalt. Ala a vazut penalty, a vazut faulturi de cartonas impotriva Craiovei, dar orice ar fi fost la botosani, atac, pasa, sut, era extraordinar, faulturile erau intrari barbatesti...penibilism cronic. Vai de viata voastra, jurlanistii XXXX

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  27 Septembrie 2021, 11:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  27 Septembrie 2021, 09:28

cea mai tare a fost declaratia lui roman ...dupa ce s-a tavalit pe jos de durere in timpul meciului, la interviu spune: ''CRED ca m-a lovit''...adica nu stie sigur!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează