FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pleacă Billel Omrani de la CFR Cluj? Oficialii campioanei, dezvăluiri pentru The Sun

Billel Omrani. foto: Reuters
Billel Omrani. foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 11:51

Billel Omrani, 27 de ani, atacantul celor de la CFR Cluj, e de mai mult timp în atenția unor echipe din străinătate, existând șanse importante ca francezul să plece din „Gruia” în această vară.

Celtic Glasgow, fosta adversară a ardelenilor din preliminariile Champions League și din Europa League, e una dintre echipele interesate de Omrani, însă și alte cluburi din Anglia sau Franța ar dori să-l transfere pe atacant. 

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a vorbit pentru publicația The Sun despre situația lui Billel Omrani, care e principalul marcator al „feroviarilor” din actuala stagiune. 

„Am primit oferte pentru Omrani”

„Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte. Celtic a făcut o propunere, la fel şi un club din Anglia. Când ofertele au venit, aveam nevoie de el în cupele europene. Încă avem nevoie de el. 

Cred că preţul cerut de noi, 3 milioane de lire sterline, este un preţ corect, iar cluburile au rămas interesate.

Cred că, odată reluat fotbalul, aceste cluburi interesate vor reveni cu oferte. Este un jucător excelent care s-a bucurat de un sezon excelent, atât în România cât şi în Europa. Dar vom analiza ce oferte vom primi şi vom decide totul când vom reveni pe teren

13 goluriîn 38 de meciuri a reușit Omrani pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competițiile

37 de goluriîn 141 de meciuri are Omrani per total, în tricoul campioanei României

VIDEO. Andrei Burcă vorbește despre Dan Petrescu și cum este el ca antrenor: „Cuvântul ”perfecționist” este cel care îl descrie perfect”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Fantasticii CFR-ului! Doi jucători l-au încântat pe Dan Petrescu în cantonament » Singurii care au reușit să-i treacă testul: „E destul de rar”

10 reguli la meciurile din Liga 1 stabilite de protocolul final MTS - Ministerul Sănătății

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
n_au
n_au  •  30 Mai 2020, 13:42

Numai Gigi nu vinde nimic... Și uite așa ajunge să nu-și mai permită nici liberi de contract.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  30 Mai 2020, 13:41

Îl vrei la ficibisi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close