FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași a transferat patru jucători dintr-un foc!

FOTO: Facebook Poli Iași
FOTO: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 18:49

Ieșenii au rezolvat ieri transferurile lui Adrian Bălan, Passaglia, Loshaj și Carlone.

Poli începe să se miște pe piața transferurilor. Numai ieri, conducerea a rezolvat patru jucători! Prima achiziție a zilei și a acestei veri a fost atacantul Adrian Bălan, golgeterul all-time al Voluntariului, căruia ieșenii i-au oferit un contract pe o stagiune și un salariu ce, potrivit surselor Gazetei, se situează în jurul sumei de 3.500 de euro pe lună.

Bălan va pleca în cantonamentul de la Bolu, acolo unde se află deja alți doi fotbaliști pentru care moldovenii au primit actele de la formațiile de unde provin. Este vorba de mijlocașii Florian Loshaj (Roda Kerkrade), pe care președintele Adrian Ambrosie îl vede drept „o copie a lui Qaka, dar ofensivă”, și Alessio Carlone (Patro Eisden). Lor, clubul le-a pregătit acorduri pe 3 ani și salarii cifrate undeva la 2.000 de euro lunar.

Astăzi e așteptat la Iași argentinianul Juan Pablo Passaglia, de la Barracas. Dacă trece cu bine vizita medicală, el va semna pe doi ani și va primi un salariu de 3.000 de euro lunar înainte de a ajunge în Turcia, sub comanda lui Mihai Teja.

38 de goluri în 126 de meciuri a înscris Adrian Bălan pentru FC Voluntari

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO // VIDEO + FOTO Dinamo, antrenament intens după victoria cu Linefield! Încă o ședință de pregătire ordonată de Neagoe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1762587313760987
Mihai Paduraru  •  28 Iunie 2019, 10:19

Sa speram ca cei care vor veni,vor face aceeasi figura frumoasa ca acum 2 ani de a accede in play-off.Cum ramane du infrastructura care ar atrage ca un magnet atat finantatori cat si jucatori de valoare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează