FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA 1-0

POLI IAȘI - ASTRA 1-0 » Moldovenii au dejucat antifotbalul trupei lui Alexa. O eroare a decis meciul

FOTO: sportpictures.eu // Alibec vs Frăsinescu, în Poli Iași - Astra Giurgiu
FOTO: sportpictures.eu // Alibec vs Frăsinescu, în Poli Iași - Astra Giurgiu

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 19:57

Poli Iași a câștigat la limită, scor 1-0, în fața Astrei Giurgiu, în cadrul etapei a doua a Ligii 1. Moldovenii au jucat bine, oaspeții n-au jucat mai nimic, iar eroarea mare a lui Lazar a făcut dreptate şi a lăsat toate punctele gazdelor.

Tribune populate în Copou. Aceasta e o ştire pentru un campionat în care multe meciuri se joacă avînd o asistenţă chiar şi de sub 200-300 de spectatori. Din păcate, fotbal se joacă puţin. Iar Astra e principala vinovată.

Alexa a reuşit deja să imprime echipei stilul său ultra-defensiv, aproape deloc preocupat de ofensivă. Deşi oaspeţii au jucători mai cu nume, gazdele pasează mai mult şi stau mai mult în terenul advers.

Lazar apără bine, are două parade senzaţionale, ambele în faţa unui puşti de 18 ani, Francisc Cristea, după care îşi dă o lovitură grea propriei echipe. A ieşit ca un amator la o minge simplă, iar Frăsinescu l-a executat. 1-0!

Nici măcar la acest scor, Astra nu e capabilă de nimic. Ajunge greu în jumătatea adversă, iar careul lui Rusu aproape că nu-l vede deloc. Alexa ar trebui să-şi schimbe filosofia despre fotbal şi antrenorat dacă nu vrea să-şi ia definitiv imaginea de tehnician care nu construieşte nimic.

Clasament Liga 1

clasament

În schimb, Teja a dat un rateu la FCSB, dar pare că la Iaşi repetă lucrurile bune pe care le-a reuşit la Mediaş în prima jumătate a sezonului trecut. În plus, Iaşi a demonstrat şi ieri că deţine unul dintre cei mai buni jucători de bandă stânga din Liga 1. Numele lui: Panţâru. Un fotbalist de doar 22 de ani, care ar merita o echipă cu un nivel mai ridicat!

6.000de oameni au fost prezenți la această partidă

Iași - Astra 1-0 (Frăsinescu 43)

Vezi aici live+statistici

Vezi aici VIDEO

echipele DE START

Poli Iași: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panțîru - Chelaru, Passaglia - F. Cristea (Platini 46), Teixeira (A. Cristea 63), Horșia - Bălan (Mihailă 75)
Rezerve: Cobrea, Albis, A. Cristea, Carleone, Mihalache, Pipoș, Soares
Absenți: Bădic (accidentat), Loshaj (incert)
Antrenor: Mihai Teja

Astra: Lazar - Graur, Graovac, Dima, Radunovic - Begue, Simion, Crepulja (Biceanu 58) - V. Gheorghe (Moise 46), Alibec, Matei (Hambo 73))
Rezerve: Kitanov, Tiram, Biceanu, Moise, Bruno, D. Gheorghe, Hambo
Absenți: -
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: „Emil Alexandrescu”

Arbitri: Adrian Cojocaru (Galați) / Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Daniel Hulubei (Vaslui) / Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș)

Știrea inițială

Cele două echipe vin după un egal în prima etapă. Moldovenii au remizat pe terenul campioanei CFR Cluj, 1-1, în timp ce giurgiuvenii au terminat la egalitate cu FC Botoșani, 2-2.

„Întâlnim un adversar bun, care în ultimele sezoane, de când a fost introdus sistemul cu play-off, a participat doar în primele șase. Este o echipă cu jucători de mare calitate, cum ar fi Alibec, Matei sau Radunovic. Cei care au venit s-au integrat și ei destul de bine. Noi trebuie să avem o atitudine bună, să intrăm pe teren determinați și să câștigăm acest meci”, a declarat Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași.

Program Etapa a 2-a Liga 1:

Vineri: Hermannstadt - Gaz Metan 0-2
Vineri: Chindia - Viitorul 0-1
Sâmbătă: FC Botoșani - FC Voluntari 4-1
Sâmbătă: Academica Clinceni - CFR Cluj
Azi, 18:00: Poli Iași - Astra Giurgiu
Azi, 21:00: Dinamo - U Craiova
Luni, 21:00: Sepsi - FCSB

 

Biletele la Poli - Astra sunt disponibile la magazinul din Iulius Mall și online pe https://www.bilete.politehnicaiasi.ro #UnitiVomInvinge #Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Joi, 18 iulie 2019

Vezi și:

Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1725624827516042
Dumitru Copilus  •  21 Iulie 2019, 21:02

Eu ma uit la clasamentul intocmit (incropit) de redactia GSP si vad ca nu sunteti impartiali ci dimpotriva sunteti anti CFR Cluj pentru ca in acest clasament pe locul 2 treceti pe Iasi desi respectand criteriile pe acest loc ar trebui sa se afle CFR .Aud !

fara_pista
fara_pista  •  21 Iulie 2019, 20:18
Postat de rammstein_deutschland pe 21 Iulie 2019, 19:04

smardoaica este la meci ???? alexa si-a comandat o casca de motociclist pt meciurile de acasa

Cică și Nea Goiță ar fi ordonat ca ai lui să joace cu căști de motociclist, că iar vin coregrafii civilizați...

risc_mix
risc_mix  •  21 Iulie 2019, 20:06

Șase, vine prodanca. Dănuț nu te văd bine, cred că iar ți-o iei. Ești pregătit să ne dai o ,,nouă lecție de viață” nouă bărbaților cu ,,b”mic? Doar știi că *** nu acceptă umilințele. Hai,,bărbate” nu fi trist, fruntea sus și capu plecat, că nu moare nimeni dintr-un pumn. Dar...în fine, cu aia te mai descurci tu dar ce faci cu patronul? Că ai cam luat-o pe urmele Călărașului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează