FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2

Poli Iași - Chindia Târgoviște 2-2 // Mihai Teja critică regula U21: „Eu nu sunt genul ăsta de antrenor!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 20:13

Poli Iași și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 2-2 (Loshaj '15, Horșia '23 / Neguț '28, Voduț '50).

Mihai Teja, antrenorul moldovenilor, critică noua regulă U21 introdusă de Federație.

„Vreau să îi felicit pe băieți. Au avut determinare, au avut atitudine, dar atât au putut astăzi. 

Frustrarea este cu atât mai mare cu cât am avut 2-0. Până la urmă, le-am spus tot timpul că după meciurile bune cu Dinamo și FCSB vom întâlni o echipă bună. Chindia pune probleme serioase. Nu știu dacă ne-am relaxat, dar trebuia să ținem mai mult mingea, să punem presiune mai sus.  

Ne dezavantajează și regula cu jucătorii sub 21 de ani. Eu nu sunt genul care să îi schimbe după 10 minute, trebuie să îi las măcar o repriză pe teren, nu vreau să îi demoralizez. Scade nivelul tehnnic al echipei și nivelul fotbalului în general. Regula cu un jucător U21 a fost bună, dar acum e dificil pentru echipele care nu au academie și nu formează jucători”, a declarat Mihai Teja la TV Telekom Sport.

„Avem această forță să recuperăm. Mi-aș dori să începem jocurile mult mai bine și să nu fim în această ipostază. Poli Iași e o echipă cu o bună dinamică de joc, nu întâmplător este pe primul loc în clasament”
Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște

Vezi și:

VIDEO Mihai Teja rămâne neînvins pe banca moldovenilor! Cum arată ACUM clasamentul din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 August 2019, 14:50

Bai boss, vezi ca unul dintre aia U21 ti-au marcat unul dintre goluri. Si stai linistit, nici Bursucului nu-i place regula asta cu U21, dar s-a adaptat la ea fara sa caraie enorm de mult.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  24 August 2019, 06:08

E jale mare cu doi u21.... Practic o schimbare o poți pierde după primare 20 30 de minute.... Nu înțeleg sistemul... Fa un campionat numai de echipe u21 și gata sa vezi acolo meciuri și investiți în ei nu cumpărați majoritatea de la Hagi... Regula asta u21 e la fel de proasta ca VAR-ul... Asta nu mai e fotbal ci e fotbal ca pe calculator... Adică o joaca de copilasi:)))

comabi
comabi  •  23 August 2019, 23:53

Bai nene, si Chindia urmeaza aceeasi regula! *** it!! Sunt pentru 2 jucatori U21. 3, clar schimba enorm dinamica jocului, in special cand joci in Cupa sau in cupele europene. Altfel, fii antrenor si adapteaza-te!!! Ca nu esti obsinuit... rezista 2-3 sezoane si ai sa vezi cas-ar putea s aiti fie si mai bine la un clun din strainatate. De ce? Pentru ca vei sti sa integrezi jucatori tineri in echipa. Mi se cam ma ia de asemenea scuze, desi, admit, nu am licemta de antrenor. Totusi, cope with it! Altfel accepta-ti mediocritatea ;).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează