FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 2-2

Poli Iași - FC Voluntari 2-2 // Salvați de Andrei Cristea! Moldovenii revin de la 0-2 și obțin un punct, după un meci spectaculos în „Copou”

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 20:00

Poli Iași și FC Voluntari au remizat spectaculos, scor 2-2 (A. Cristea '83, Passaglia '77 /  Căpățână '36, C. Țîră '66), în primul meci al zilei din Liga 1. 

Andrei Cristea a adus un punct muncit pentru ieșeni, într-o partidă în care a alergat ca un adevărat maratonist și și-a împins coechipierii de la spate pe toată durata meciului.

"E frig rău, tată!". Jucătorii se plâng de mama focului în drumul de pe tunelul subteran spre mijlocul terenului. Bătea vântul tare în Copou. "Centralul" Coza și-a luat mânuși să-i țină de cald. Jucătorii se salută repede, pun mingea la centru și dau drumul jocului. Vor să scape mai repede. 

Cu un gazon nou, perfect, ieșenii parcă se descurcă mai bine. Loshaj a executat o lovitură de 30 de metri (8), dar Râmniceanu a scos in extremis din vinclu! Cu căciulă-n cap și blindat într-o geacă groasă, Teja urla ca din gură de șarpe la ai săi. Ad. Cristea a căzut în careu, ușor, ca un începător, și-a cerut un penalty. Nici vorbă de așa ceva! Coza nici nu l-a băgat în seamă.

Horșia pune capul, dar mingea venită din centrarea lui Cabral trece un pic pe lângă. Și când le era lumea mai dragă și tot atacau, ieșenii s-au văzut cu golul în plasă. Plecați pe contraaac, Mățan l-a lansat pe I. Gheorghe, care a centrat de lângă Al. Vlad, Căpățână (37) a prins un șut din voleu și-a deschis scorul.

Copoul a "explodat", iar fanii n-au mai rezistat. Și-au îndreptat furia spre Teja: "Demisia, demisia, demisia!". Teja și-a aruncat fesul din cap, iar Loshaj în loc să aducă egalarea (44) a mai bifat o mare ratare, după o nouă paradă spectaculoasă a lui Râmniceanu. I. Gheorghe a vrut să și marcheze, dar șutul lui a fost prea slab (59). 

Însă ultima clasată a mai marcat o dată! Prin Țâră, după ce și-a bătut joc de apărarea iașiului și a înscris printr-un câmp de picioare (66). Când fluierăturile s-au întețit, Passaglia (77) a marcat din 6 metri după "scărița" lui Carlone. Cristea era mai nervos ca antrenorul său. Țipa la colegi, alerga de parcă era primul minut al meciului. La cei 35 de ani ai săi, Andrei e cel mai vioi și până la urmă marchează. Șut de la 17 metri în dreapta lui Râmniceanu. Fuge și se bucură ca un copil. Și cu el, și Teja!

770de spectatori au asistat la meci

103goluri are Andrei Cristea în cele 17 sezoane petrecute în prima ligă din România

Poli Iași - FC Voluntari 2-2

  • Au marcat: A. Cristea '83, Passaglia '77 /  Căpățână '36, C. Țîră '66

Poli Iași: Târnovanu - Cabral, Mihalache, Frăsinescu, And. Radu - Passaglia, Loshaj - Platini, D. Devesa, Horșia - A. Cristea
Rezerve: D. Rusu, G. Assulin, Chelaru, Bădic, Carlone, Popadiuc, A. Bălan 
Absenți: Diallo (suspendat), Gallego, Breeveld (incerți)
Antrenor: Mihai Teja

Voluntari: Râmniceanu - A. Struna, I. Balaur, I. Armaș, A. Vlad - Căpățână, Gorobdov, Laidouni - I. Gheorghe, C. Țîră, Mățan 
Rezerve: B. Mitrev, Papazoglou, Ebralidze, Signorelli, C. Costin, C. Achim, Kocic
Absent: Balaur (accidentat)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: „Emil Alexandrescu”
Arbitru: Ionuț Coza (Ilfov) / Asistenți: Dragoș Iliescu (Dolj) și Marius Nicoară (Mehedinți)

VEZI ȘI:

UEFA, răspuns oficial la cererea obraznică a suedezilor! Ce se întâmplă cu cele 4 meciuri găzduite de București la EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
thanos10
thanos10  •  23 Noiembrie 2019, 20:52
Postat de valyomanyd pe 23 Noiembrie 2019, 20:03

Asa e ma prostea, Voluntari trebuia sa ia bataie ca sa retrogradeze..:))) Ce face Merkel, mareste ajutorul social ?..:))

bah baiete,in sezonul regulat chiar nu conteaza pentru nimic aceste meciuri. in playout trebuie sa bata voluntari pentru a se salva de la retrogradare.

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Noiembrie 2019, 20:03
Postat de thanos10 pe 23 Noiembrie 2019, 19:01

este o gluma proasta? fix acum cand se pot desprinde de vitanul barzesti a lui negoitza in clasament,poli iasi clacheaza cu ultimul loc voluntari? wtf? astia de la voluntari sunt satelitul lui dinam999op 100%,alta explicatie nu exista. astia nu au pbatut niciodata dinamo si au pierdut 99,9% din meciuri cu ei.

Asa e ma prostea, Voluntari trebuia sa ia bataie ca sa retrogradeze..:))) Ce face Merkel, mareste ajutorul social ?..:))

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  23 Noiembrie 2019, 19:26
Postat de thanos10 pe 23 Noiembrie 2019, 19:01

este o gluma proasta? fix acum cand se pot desprinde de vitanul barzesti a lui negoitza in clasament,poli iasi clacheaza cu ultimul loc voluntari? wtf? astia de la voluntari sunt satelitul lui dinam999op 100%,alta explicatie nu exista. astia nu au pbatut niciodata dinamo si au pierdut 99,9% din meciuri cu ei.

Nu, nu-i nicio glumă. E 2-0 !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează