FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

POLI IAȘI - FCSB // Ultima șansă pentru top 6 » Un fost campion cu FCSB vrea să-i doboare pe roș-albaștri: „Planul e simplu”

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 10:21

POLI IAȘI - FCSB // Ieșenii sunt de părere că împotriva FCSB-ului, acasă, se joacă șansa de a rămâne în bătălia pentru top 6. O spune și Nicandro Breeveld, fostul campion cu roș-albaștrii.

  • Poli Iași - FCSB se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Nicandro Breeveld, 33 de ani, va fi un adversar redutabil pentru FCSB, diseară, în Copou. Olandezul a câștigat tripla cu roș-albaștrii în 2015, iar în tur, când moldovenii au învins cu 2-1 echipa lui Gigi Becali la Pitești, a fost printre cei mai buni fotbaliști ai alb-albaștrilor.  

Eșecul cu 0-1 din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, i-a descumpănit pe ieșeni, dar ei vor să se revanșeze cu FCSB acasă. 

„Cât mai avem șanse la play-off, trebuie să ne batem pentru victorie. Planul e simplu, intrăm în fiecare meci ca să câștigăm și vom da totul ca să învingem FCSB-ul. E o mare motivație pentru noi. Poate va fi ultima noastră șansă pentru a ne apropia de play-off”, a declarat mijlocașul central. 

2 goluriși 2 assist-uri a oferit Nicandro pentru FCSB în 57 de meciuri în perioada 2014-2016

9 meciuria strâns olandezul la Poli Iași în actuala ediție, reușind un gol și un assist

„Sarmale și ciorbă de fasole”

Breeveld a jucat în România și pentru Gaz Metan Mediaș, și pentru Pandurii Târgu Jiu. Are 6 ani adunați în țara noastră. 

„Aveți multe tradiții, chiar foarte multe și sunt foarte frumoase. Și aveți mâncare foarte bună, mie îmi place. Sarmale, mămăligă, ciorbă de fasole, multe feluri de mâncare. Mi-a plăcut mereu în România, tocmai de aceea am revenit în țara voastră”, s-a destăinuit olandezul născut în Surinam.

„Vom fi o nucă tare”

Ieșenii au o singură victorie în deplasare în campionat, 2-1 la Pitești, cu FCSB, adversara de mâine a moldovenilor din Copou. Andrei Cristea a câștigat două campionate cu roș-albaștrii și-a oferit un assist la victoria din vară. 

„E un meci cu cea mai galonată echipă din România, cu un lot bun, în revenire de formă. Dar acasă, noi întotdeauna am fost o nucă tare pentru formațiile mari din România. În tur am învins-o cu 2-1 pe FCSB la Pitești, dar atunci existau probleme mari de lot la roș-albaștri. E greu ca Poli Iași să ajungă în play-off, la fel de greu ca naționala României să ajungă la Euro 2020”, a comentat atacantul.

Echipele probabile:

Poli Iași: 12. D. Rusu l 2. R. Cabral, 23. Frăsinescu, 86. Breeveld, 3. A. Radu l 99. Hațiegan, 87. Devesa l 88. F. Cristea, 8. Passaglia, 20. Platini l 10. A. Cristea  
Rezerve: 1. Cobrea, 5. Bădic, 9. Assulin, 19. R. Onea, 26. Bârnoi, 90. Ad. Bălan 
Absenți: Târnovanu, Horșia, S. Şerban (fără drept de joc), Loshaj (suspendat), Gallego, Mihalache, Diallo, Chelaru, Carlone, Popadiuc (accidentați) 
Antrenor: Mihai Teja 


FCSB: 34. Bălgrădean l 4. Cr. Manea, 16. Planici, 17. I. Cristea, 3. Panțâru l 26. Oaidă, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase l 98. Man, 9. Gnohere, 7. Fl. Coman 
Rezerve: 99. A. Vlad, 5. Pintilii, 6. Nedelcu, 8. L. Filip, 11. Moruțan, 18. Soiledis, 88. Ad. Popa 
Absenți: Momcilovici, Cl. Belu, Al. Stan (accidentați), V. Crețu (suspendat), Gikiewicz (fugit)
Antrenor: Bogdan Vintilă 

Stadion: „Emil Alexandrescu”
Arbitri: Istvan Kovacs (Satu Mare) / Asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui) / Rezervă: Ovidiu Mazilu (Satu Mare)

Vezi și: 

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Decembrie 2019, 12:36

fortza poli iasi !facetile fcsbeilor o seara trista

Vezi toate comentariile (1)
Comentează