FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Gazon ca pe Arena Națională! Ieșenii au reacționat, după ce au fost puși sub presiune de Mihai Teja

Poli Iași, gazon
Poli Iași, gazon

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 19:20

Puși sub presiune de noul antrenor, Mihai Teja, ieșenii montează o suprafață de calitate până și pe terenul de antrenament.

Primarul Mihai Chirica i-a promis lui Mihai Teja că va veni în sprijinul lui Poli și a făcut primii pași în acest sens. Edilul Iașiului și-a trimis oamenii în Copou, iar terenul doi, cel solicitat în mod expres de noul antrenor, este de mai bine de-o săptămână în stadiul de șantier.

"Gazonul pe care-l montăm e identic cu cel de pe Arena Națională. Cu totul durează două săptămâni. Când echipa va reveni din cantonament, pe 5 iulie, se va putea pregăti acolo.

Am fi rezolvat și suprafața de joc de la stadionul mare, însă vrem să vedem mai întâi cum se comportă aceasta pe care o punem acum. Dacă e OK, vom găsi timp într-o pauză competițională s-o înlocuim și pe aceea", a declarat edilul Iașiului pentru Gazetă.

Tot în șantier e și Stadionul Tineretului. Acolo se montează o suprafață sintetică, achiziționată în colaborare cu FRF, și se lucrează la iluminatul nocturn. Iar proiectul noii arene, pentru care s-au investit 3,6 milioane de lei, a fost scos la licitație.

26 de companii interesate

Chirica n-a renunțat la ideea de a transforma Poli într-un club al IT-iștilor. "Am avut deja o primă întâlnire la Primărie cu reprezentanții a 26 de companii din domeniu interesate să colaboreze. Tot ce trebuie este ca angajații să cumpere abonamente la meciurile de acasă ale echipei", a precizat edilul Iașiului.

"Nu voi rămâne la Poli dacă nu se vor rezolva problemele legate de infrastructură și de stabilitate financiară"
Mihai Teja, la instalarea în Copou

100.000 €a costat schimbarea gazonului pe terenul de antrenament al ieșenilor

425.000 €așteaptă Poli de la Primărie, care, la rându-i, așteaptă avizul Curții de Conturi pentru a vira banii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează