FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 1-0

Problemele continuă și după două victorii consecutive în Liga 1: „Am vorbit cu băieții și au înțeles”

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 19:51 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 20:26

Poli Iași a învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Italianul Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul moldovenilor, spune că problemele financiare persistă la echipă. 

„Am suferit azi. Am făcut si faza defensiva foarte bine, de asta sunt mulţumit. Felicit băieţii. Alte lucruri acum nu ne interesează. Aşa a fost azi, aşa am gândit meciul, băieţii au combătut până în ultima secundă. Au fost emoţii pe final, aşa e în fotbal. Era mai bine dacă se făcea 2-0, am ratat un penalty şi asta ne-a costat. A fost război pe teren azi. Am înregistrat o nouă victorie şi asta înseamnă că baieţii au înţeles ce vreau eu de la ei”, a declarat Nicolo Napoli, la Look Sport+.

Problemele continuă la Poli iași 

„Sunt probleme financiare la echipă, cu salariile restante. Am vorbit cu băieţii, au înteles că o să vină şi bani. Să facă bine pe terenul de joc, să fie rezultatele bune, să mergem mai sus în clasament şi se vor rezolva. Sper să salvez echipa de la retrogradare, eu chiar sper să reuşesc. Sunt 9 meciuri în play-out, de care pe care. Cine stă mai bine fizic va face diferenţa în play-out. Cred că ne vom descurca. La Piteşti mergem la victorie, toţi mergem cu gândul acesta”, a concluzionat Nicolo Napoli.

„Am primit un gol de nicăieri, aici s-a făcut diferenţa faţă de ce am lucrat săptămâna asta şi ce am făcut astăzi în joc. Am avut ocazii, au avut şi ei, au ratat penalty. După numărul ocaziilor, poate ar fi fost mai corect un egal, dar a fost diferenţă mare faţă de jocul pe care l-am făcut cu FC Argeş. Aici trebuie să analizăm, noi, staff-ul, ce am greşit. Ne făcuserăm planuri să luăm puncte de la meciul acesta. 

Avem şansa noastră în play-out, credem în ea. Trebuie să ne revenim repede, suntem bărbaţi şi trebuie să o luăm de la capăt. Diferenţa în play-out se va face mental, pentru că fiecare joc trebuie luat în parte. Cine va fi mai puternic, acolo se va face diferenţa. Din păcate, sunt doar 9 meciuri, fiecare meci va fi ca o finală”

Eugen Beza, antrenor Hermannstadt

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Negoiță încă nu i-a dat afară din birouri pe dinamoviști » Ce ar urma să facă fostul patron în luna iunie

EXCLUSIV CFR Cluj a început războiul psihologic cu FCSB! Campioana cere control antidoping la Supercupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close