FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI // Tensiuni în „Copou”, înaintea meciului cu Dinamo: „Teja să fie mai atent!”

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 15:08

Tensiuni la Poli Iași după 2-2 cu Voluntari. Președintele Adrian Ambrosie le-a transmis un avertisment jucătorilor, „ne vom despărți de unii în iarnă, la modul cum joacă”, iar pe antrenorul Mihai Teja l-a sfătuit „să fie mai atent cu declaraţiile pe care le dă”. 

  • Pentru ieșeni urmează partida cu Dinamo, care se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Am avut o discuţie serioasă cu domnul Teja pe această temă. I-am spus să fie mai atent cu declaraţiile pe care le dă. A fost aşa cum am spus eu. Echipa nu a avut nicio primă cu Voluntari. 

De unii ne vom despărţi în iarnă la modul cum joacă acum”, a declarat Ambrosie, potrivit Ziarul de Iași.

Cu câteva zile înainte de meci, Ambrosie spusese că echipa nu va avea primă de rezultat cu Voluntari, ca urmare a evoluţiei slabe avute în runda a 16-a, la Clinceni, 0-1. 

Mihai Teja replicase în preziua partidei, spunând că nu ştie de aceasta şi că „un regulament de bonificaţie nu se schimbă peste noapte”. 

„Sunt dezamăgit de public, în general, pentru că lumea nu a fost alături de noi.Ceilalţi oameni din tribună deja cereau demisia, îi apostrofau pe jucători, «nu e bun ăla», «scoate-l pe ăla». Aşa e la noi, în România, dacă nu câştigi nu eşti bun. Dacă câştigi eşti bun, indiferent dacă joci fotbal bun sau nu” - Mihai Teja, după meciul cu Voluntari, 2-2

Match Preview Dinamo - Poli Iași:

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache face dezvăluiri din vestiar cu Denis Alibec: „Haideți să vă spun un secret. El se simte jenat după”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Steaua
Steaua  •  14 Noiembrie 2020, 17:42
Postat de Danut Ognean pe 28 Noiembrie 2019, 16:27

fortza dinamo

STEAUA!

100002473541087
Danut Ognean  •  28 Noiembrie 2019, 16:27

fortza dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează