FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNĂRI

Poli Iași - Viitorul nu se amână! Dinamo - Astra ar putea să se joace vineri » Anunțul făcut de LPF

Poli Iași - Viitorul se joacă duminică, 1 noiembrie
Poli Iași - Viitorul se joacă duminică, 1 noiembrie

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 12:55 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 12:57

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a declarat că meciurile Dinamo - Astra și Poli Iași - Viitorul ar putea să se desfășoare conform programării inițiale, în ciuda cazurilor de COVID-19 care i-au lovit pe giurgiuveni și constănțeni. 

15 dintre testele pentru COVID-19 efectuate de Astra ieri au avut rezultat pozitiv, iar Viitorul a raportat marți 5 cazuri în rândul jucătorilor. Ambele cluburi au cerut amânarea meciurilor din etapa 9 a Ligii 1, însă Justin Ștefan spune că acestea vor avea loc, dacă cele două echipe au 13 fotbaliști apți, printre care un portar. 

Justin Ștefan: „Am trimis o adresă oficială către Viitorul”

„A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există o cerere de la Astra, care vor fi tratate conform dispozițiilor regulamentare în vigoare. Care spun că dacă ai 13 jucători, printre care un portar, trebuie să joci

Ieri am transmis o adresă oficială către Viitorul (n.red. - că vor fi obligați să joace), iar probabil în cursul acestei după-amiezi vom mai culege date cu privire la situația de la Astra și vom reveni cu o adresă, dar în acest moment nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucători pe foaia de joc, printre care un portar”, a spus secretarul general al Ligii la PRO X.

Dinamo - Astra este programat vineri, 30 octombrie, de la ora 21:00, în timp ce Viitorul are meci la Iași, cu Poli, duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Mai multe știri din Liga 1:

Șefii lui Dinamo sunt criticați vehement de o legendă: „Nu au nimic! O să ceară bani de avion ca să plece”

Un nou caz de coronavirus în Liga 1 » EXCLUSIV Cine e jucătorul testat pozitiv

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
creeperno
creeperno  •  29 Octombrie 2020, 22:53

3-0

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  29 Octombrie 2020, 17:05
Postat de prapadlafcsb pe 29 Octombrie 2020, 16:33

Dacă eu scriu cuvântul brânza oier cioban imediat comentariul îmi este cenzurat... in schimb aceste anunțuri cu parteneri de sex de ce nu sunt cenzurate?... nu cumva tot pescarii le postează?

sa vezi ce injura prostul ala de sub tine , si nu este cenzurat !!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  29 Octombrie 2020, 16:33

Dacă eu scriu cuvântul brânza oier cioban imediat comentariul îmi este cenzurat... in schimb aceste anunțuri cu parteneri de sex de ce nu sunt cenzurate?... nu cumva tot pescarii le postează?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează