FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2

POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2 // Mihai Teja a „explodat” la final: „Nu suntem nici Barcelona, nici Real! Așa e în România!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 21:36

Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, i-a luat la țintă pe fanii moldovenilor, care i-au cerut demisia la finalul partidei cu FC Voluntari, încheiată 2-2.  

„Noi suntem Poli Iaşi, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid. Suntem acolo, la mijlocul clasamentului, în baza investiţiilor pe care le-am făcut. Niciodată nu am zis că vrem în play-off, niciodată nu am zis că vrem campionatul sau că ne luptăm la campionat. Ştim puterile noastre, ştim forţa noastră financiară şi atunci încercăm să facem tot ce putem. 

Sunt dezamăgit de public, în general, pentru că lumea nu a fost alături de noi. La 2-0, toată lumea era cu capul în pământ. Galeria noastră a fost foarte frumoasă şi la 2-0 ne încuraja şi striga. 

Ceilalţi oameni din tribună deja cereau demisia, îi apostrofau pe jucători, «nu e bun ăla», «scoate-l pe ăla». Aşa e la noi, în România, dacă nu câştigi nu eşti bun. Dacă câştigi eşti bun, indiferent dacă joci fotbal bun sau nu”, a declarat Teja, la Look Sport.

Deși în startul campionatului Poli Iași a fost printre primele echipe, situația s-a schimbat radical acum: moldovenii sunt pe 9, cu 22 de puncte și șanse destul de mici de a ajunge în play-off. 

Vezi și: 

Citește AICI cronica partidei Poli Iași - FC Voluntari 2-2!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Noiembrie 2019, 08:11

Oare cand presedintele se va opri din a vinde meciuri impreuna cu , cativa jucatori pe care îi intereseaza decat banii

10209899427152560
Popa Lucian  •  24 Noiembrie 2019, 03:58

Teja deja esti penibil..... Cu echipele foarte modeste trebuia sa obtinem maxim de puncte.... De la 2-2 cu chindia acasă dupa 2-0 ptr noi.... 0-0 si 2-2 cu voluntari cea mai slaba echipa.... 0-0 cu hermanstadt a doua cea mai slaba.... 1-1 cu sepsi..... 0-1 cu clinceni...... Demisia Teja inainte sa fie prea târziu!!!!

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Noiembrie 2019, 22:31

Teja te contrazic, ca să joci fotbal nu-ți trebuie un munte de bani. Uită-te ce pregătire fizică au acesti jucători. Au fost depășiți la toate capitolele de o echipă clasată pe ultimul loc. Jucătorii ăștia nu au deloc vlagă, deși au avut pauză aproape 2 săptămâni. Pase nu, dribling nu, forță și rezistență nu. Echipa arată de parcă nu ar face pregătire deloc. La începutul sezonului cum se putea iar acuma nu??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează