FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima imagine cu Cristi Manea în tricoul lui FCSB + Dan Petrescu regretă plecarea fundașului de la CFR Cluj: „L-am pierdut pe Messi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 20:58

Cristi Manea (22 de ani) a fost împrumutat de FCSB de la Apollon și poate debuta chiar la derby-ul cu Craiova. Fundașul a apărut astăzi pentru prima dată în echipamentul lui FCSB.

  • Craiova - FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Dan Petrescu, fostul său antrenor de la CFR Cluj, l-a lăudat pe fotbalist și spune că ardelenii au pierdut un jucător foarte bun.

„Îmi pare rău că Manea nu mai e la CFR Cluj. Eu am spus când m-am întors că dacă Manea va pleca noi îl pierdem pe Messi. De ce spun asta? Pentru că el a fost jucătorul U21 și nu s-a simțit. A jucat doi ani meci de meci. Noi a trebuit să căutăm un jucător U21. 

În acest sezon trebuie să avem doi jucători U21. Am jucat meci de meci cu Costache și cu Itu. Acest sistem avantajează FCSB și Craiova. La CFR nu avem soluții prea multe. Pentru noi e o pierdere plecarea lui Manea și un câștig pentru FCSB. E un jucător bun, care n-are oscilații”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

Prima imagine cu Cristi Manea în tricoul lui FCSB + Dan Petrescu regretă plecarea fundașului de la CFR Cluj: „L-am pierdut pe Messi!”
Cristi Manea în tricoul lui FCSB

Citește și:

Dan Petrescu, prima reacție după ce a fost eliminat de Colțescu! A găsit scuza să nu se prezinte miercuri la Comisia de Disciplină: „Eu sunt cunoscut peste tot, pe arbitri nu-i știe nimeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Septembrie 2019, 14:03

Va fi rezerva si-l vor distruge.

ray51
ray51  •  11 Septembrie 2019, 10:43

Pacat de aceasta mutare. Este singura echipa din Liga I care 'strica' jucatorii talentati. Cum? Prin salariile lunare, prin mediul bucurestean toxic, prin atitudinea crestin-ortodoxa a patronului, prin nesiguranta existentiala a stafului tehnic, etc.

mosierul
mosierul  •  10 Septembrie 2019, 23:47
Postat de dudelange_mon_amour pe 10 Septembrie 2019, 22:54

Mailat, Ionita ....

...un fecesebist frustrat, te cred la ce se intpla pe acolo....vai de voi amărâților..!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează