FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul stranier care anunță schimbarea echipei: „Nu revin în țară”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 19:06

Mijlocașul Alexandru Băluță (26 de ani) spune că din vară nu va mai continua la Slovan Liberec, formație la care este împrumutat de Slavia Praga. 

Alexandru Băluță a revenit cu forțe proaspete după pauza cauzată de coronavirus. În al doilea meci în care a evoluat de la reluarea campionatului din Republica Cehă, internaționalul român a adus victoria echipei sale, Slovan Liberec, în duelul din deplasare cu Ceske Budejovice, scor 1-0. Băluță nu vrea însă să mai continue.

Băluță nu mai vrea la Liberec

„Mai am contract cu Slavia doi ani şi o să mă întorc acolo în vară, să văd ce decizie o să iau împreună cu ei. Vom vedea dacă se vor baza pe mine sau nu. Nu vreau încă să revin în ţară, mai am de jucat la acest nivel. Vreau să rămân cât mai mult în străinătate şi atunci când nu se va mai putea mă voi întoarce şi în ţară”, a declarat Alexandru Băluță conform Look Sport. 

Vrea titlul la Craiova

Alexandru Băluță a rămas fanul celor de la CS Universitatea Craiova, cărora le urează succes în lupta pentru titlu: „Îmi doresc foarte mult pentru ei. Au un antrenor foarte experimentat. Au opt meciuri foarte importante, opt finale şi au toate şansele”.

5 selecțiiare Alexandru Băluță la prima reprezentativă a României

VIDEO / Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

DOCUMENT Măsurile privind reluarea competițiilor, publicate în Monitorul Oficial: 3 informații esențiale vizează Liga 1

Sorin Cârțu plusează în negocierile privind reluarea Ligii 1: „Cu ce drept interzici asta? Ce minte să ai?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează