FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

Start de senzație în play-off! Cum arată programul primei etape și când au loc primele meciuri

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, și încheie sezonul regular al SuperLigii pe primul loc. Prima etapă a play-off-ului a căpătat contur. +28   FOTO
Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, și încheie sezonul regular al SuperLigii pe primul loc. Prima etapă a play-off-ului a căpătat contur.

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 22:40 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 23:17

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-1, și încheie sezonul regular al SuperLigii pe primul loc. Prima etapă a play-off-ului a căpătat contur și va începe cu două derby-uri. 

  • Play-off-ul SupeLigii începe week-end-ul viitor, 18-19 martie. 

Prima etapă începe cu două derby-uri de senzație: CFR Cluj - Rapid și FCSB - Craiova. Pentru a doua confruntare mai rămâne de stabilit care va fi echipa gazdă. Totul depinde de meciul dintre „roș-albaștri” și Sepsi.

Dacă FCSB va pierde disputa cu Sepsi, va încheia sub CSU Craiova, din cauza meciurilor directe mai slabe. Oltenii se vor clasa pe podium și vor juca în prima rundă pe „Ion Oblemenco”, cu FCSB. Dacă FCSB va obține măcar un egal, atunci va încheia pe 3 și va evolua acasă în prima rundă.

Trupa pregătită de Gică Hagi a încheiat sezonul regular cu 64 de puncte, pe prima poziție, și va începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu împotriva ocupantei locului 6. Pentru această poziție luptă FCU Craiova și Sepsi.

Craiova poate obține biletele pentru play-off, dacă se impune pe terenul lui Hermannstadt, iar Sepsi pierde cu FCSB. Altfel, locul 6 va fi decis de meciul direct programat joi.

Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase
FCSB
Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

Programul primei etape din play-off:

  • Farul - FCU Craiova/Sepsi
  • CFR Cluj - Rapid
  • FCSB/CSU Craiova - CSU Craiova/FCSB

Datele etapelor din play-off-ul SuperLigii:

  • Etapa I: 18 martie 
  • Etapa II: 1 aprilie 
  • Etapa III: 8 aprilie 
  • Etapa IV: 15 aprilie 
  • Etapa V: 22 aprilie 
  • Etapa VI: 29 aprilie 
  • Etapa VII: 6 mai 
  • Etapa VIII: 13 mai 
  • Etapa IX: 20 mai 
  • Etapa X: 27 mai

VIDEO CU FAZA. Horațiu Moldovan, gafa uluitoare la golul de 2-1 din Farul - Rapid

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Țârcovnic pe bancă! Antrenorul l-a cucerit pe Becali: „L-aș ține toată viața la Steaua!” » Și-a chemat duhovnicul în cantonament și are peste 20 de tatuaje religioase

EXCLUSIV Boicot la Ovidiu » Ultrașii Rapidului au refuzat să intre pe stadion la meciul cu Farul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
razvan99x
razvan99x  •  13 Martie 2023, 00:09

sibienii de la afc hermannstadt au 41 de puncte in acest moment si sunt pe 6. cele 9 puncte trebuie date inapoi imediat . daca se termina egal intre sepsi si fcu craiova joi atunci afc hermannstadt va termina pe locul 6 nu fcu craiova sau sepsi

ipsilante
ipsilante  •  12 Martie 2023, 12:24

Oameni buni, iubesc din suflet Stiinta dar, NU JOACA NIMIC! Ma inchin, cate victorii am obtinut cu sansa, jucand nimic si marcand, exclusiv prin realizarile, pur intamplatoare, ale unor jucatori ca Ivan, de ex. si nenumaratele ratari, de cascadorii rasului, ale adversarelor. Nu vezi un joc solid, rapid si inventiv, pe constructie, cu marcaj sever, cand pierdem mingea, cu o aparare ermetica si multe ocazii de poarta. NIMIC! Joc brambura, lent, previzibil, plictisitor, INDIVIDUALIST, cu putine ocazii de poarta, spre deloc, inegal pe parcursul celor 90 de minute. La Neagoe nu imi place decat norocul pe care il are! In rest, ca fotbal, nu vad chiar nimic pozitiv. Echipa joaca mai urat si mai slab ca niciodata! Cu norocul lui Neagoe, am obtinut ceva rezultate bune. Ma astept ca acest noroc sa nu tina o vesnicie, cum se intampla, si sa vad atunci... Sper sa nu fie in acest play-off care sta sa inceapa. Bafta!

dakesis
dakesis  •  12 Martie 2023, 10:59

Daca asa e regula, de ce atata scandal? Rapidistii sunt ridicoli, mare spirit ce sa mai vorbim... Aveti 5% din capacitate, atunci aia e. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează